Szekeres Viktor

Vége a Szellemirtók 3 forgatásának

Befejeződtek az új Ghostbusters-film munkálatai.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. A Szellemirtók új epizódjának rendezője is így tett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wrapped! 68 days and still smiling. #GB20

Jason Reitman (@jasonreitman) által megosztott bejegyzés,


Most tehát kezdődhet az utómunka és a film előkészítése a július 10-i amerikai premierre. Mint ismert, a franchise legutóbbi, 144 millió dollárba kerülő epizódja Amerikában 128, a világ többi részén pedig 100 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • end3 #2
    Szerintem a 2016-os abszolút klozet-szint. - (Még tiszteletben sem igen tudom tartani akinek ez tetszett, bár tudom egy "demokratikus és toleráns szellemírtó" megértené... :) ) - Melissa McCarthy meg az alpári közönségesség hülyékkel koronázott antikirálynője, (ugyan már.., egyáltalán "nője"?) - amelyik filmben Ő megjelenik, ritkán bírom végignézni. (Kiver az ideg, ha már szinkronhangját meghallom, nem is kell hozzá az eredeti, - de az is legalább olyan "jó"..., próbáltam. Egyedül a már tervezett "hülyeség 50 árnyalatában" tudnám ütős főszerepben elképzelni, ahol minden egyes eddig lejátszott alpári poén okán 5 "domináns" korbácsütésben részesítenék...) :)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2019.10.21. 09:33:31
  • KoLaMan #1
    Szeretném pontosítani a cikket:
    Mint ismert, a legutóbbi, 2016-os, Ghostbusters néven futó film, az alapötletet leszámítva, NEM a franchise része, hanem szegény Paul Feig idétlen agymenése volt.
    Ez tény, még akkor is, ha vannak olyanok, akiknek tetszett a film - amit természetesen tiszteletben tartok.
    (Érdekesség: az elkészült 3. rész kapcsán - és annak ellenére! - Paul Feig azt nyilatkozta, ő szívesen folytatná a csajos verziót, ha valaki megkérné rá. Remélem, senki nem fogja...)