Szekeres Viktor

A Star Trek Discovery 3. évados előzetese olyan lett, amilyen

Új előzetest kapott az időben 1000 éver előre ugró STD.

Megérkezett a CBS All Access sorozatának, a Star Trek Discoverynek az új előzetese. A széria itthon a Netflixen látható, most már magyar nyelven is, és amikor 2020-ban bemutatásra kerül a 3. évad, akkor minden bizonnyal már minden héten magyarul lesznek nézhetőek az epizódok a szolgáltató kínálatában.


A széria The Walking Deadből is ismert Sonequa Martin-Green főszereplésével készült el, s mellette kiemelt szerepben még olyan színészeket láthatunk, mint Doug Jones, Anthony Rapp, Chris Obi, Shazad Latif és Mary Chieffo. A sorozatot Bryan Fuller készítette, azonban ő idővel kiszállt a produkcióból, hogy az American Gods munkálataira koncentrálhasson, így az első évadban Aaron Harberts és Gretchen J. Berg vitte azt, tőlük a stafétát a producer, Alex Kurtzman vette át, míg a következő etapra Michelle Paradise fogja segíteni a munkáját társ-showrunnerként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #3
    A latvanyvilag es az akciok megvalositasa tetszik, sot meg a kisse megvaltozott hangnem sem zavar jelentosen, viszont neha mar nagyon modorosba/erzelgosbe csap at a tortenet. Ha az utobbibol visszavennenek, akkor egesz rendben lenne.
  • NEXUS6 #2
    Nem mondanám, hogy kedvencem, de az első évad, a hibáival, túltólt trendiségével együtt is a nézhető kategóriát azért elérte szerintem.

    A másodikon már csak röhögtem, amikor könnyesen elbúcsúztattak valakit, nade 3 részen keresztül, majd aztán kiderült, hogy még sem hal meg (megy el a csába, sőt az is visszajött, aki már elment). Na ezt eljátszották, még összesen 5 szereplővel, előbb ciki volt, aztán már csak unalmas. Bocs a spoilerért, de szerintem, eccerűen ezt se nézze meg senki, max csak mozimazók.

    Ezek után el tudom képzelni, milyen lesz a 3. évad.