Szekeres Viktor

Itt a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) szinkronos előzetese

Magyarul beszél az új Harley Quinn-trailer.

Megérkezett a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)) új előzetesének magyar változata. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Ez most is igaz lehet, hiszen a bemutatóra itthon csak jövő februárban fog sor kerülni.


A hazai forgalmazó, az InterCom hivatalos szinopszisa a következő a filmhez: "Harley Quinn (Margot Robbie) sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami.
Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol.
Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #2
    Ez nagyon gáznak tűnik :D
  • Zombee #1
    Ez még mindig szarnak ígérkezik.