Szekeres Viktor

Vége a Hang nélkül 2 forgatásának

Ennyi volt a Quiet Place 2 forgatása.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. A Hang nélkül új epizódjának rendezője is így tett.


Most tehát kezdődhet az utómunka és a film előkészítése a március 20-i amerikai premierre. Reméljük, hogy itthon ezúttal nem kell majdnem egy hónapot várni arra, hogy láthassuk a filmet. Mint ismert, a 17 milliós költségvetésű horror tavaszi premierje ellenére is Amerikában 188, a világ többi részén pedig 145 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Annyira naiv hozzáállás a "szerintem ez nem is lehetne, ergó hülyeség". Utólag mindenki nagyon okos. Ha valami ostobaság kiirtja az emberiséget, akkor vicces lesz majd, ahogy pattogsz, hogy "ez nem ér, téged le lehetett volna győzni".
  • lammaer #3
    Hát ezen én is meglepődtem.... mert már az alapfelállás is hülyeség: egy olyan faj ami minden hangra ugrik ész nélkül hogyan írthatná ki az emberiséget - gyakorlatilag egy hangszóróval meg egy aknamezővel az egész brancsot hidegre lehetett volna tenni.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.10.03. 12:07:31
  • Kelta #2
    Első is egy komplett hülyeségre épült, minek folytatni?
  • wraithLord #1
    Akkor most már meg szabad szólalni.

    :D