Szekeres Viktor

Még egy Szellemirtók-visszatérő személye szivárgott ki

Ernie Hudson is benne lesz a 2020-as Szellemirtókban.

Úgy tűnik, hogy minden napra jut egy bejelentés a Ghostbusters, vagyis a Szellemirtók rebootja kapcsán. Ami persze nem meglepő, hiszen a sorozat újraindításáról így nem csak egyet ír a filmes sajtó, hanem annyit, ahány visszatérő színészt jelentenek be. Most például az Entertainment Weekly azt "szellőztette meg", hogy Ernie Hudson is visszatér régi karaktereként, Winston Zeddemore-ként.

A július 10-i premierdátum egyébként azt jelenti, hogy a filmnek egyelőre csak az új Purge-epizód lesz a közvetlen vetélytársa, de július harmadikán például a Minyonok 2 fog animációs rekordokat döntögetni, míg 17-étől Christopher Nolan új filmje fog elszippantani egy rakás nézőt, így nem lesz könnyű dolga a Ghostbusters 2020-nak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ki tudja. A gyerekei miatt vonult vissza, de ennek már 22 éve. Hátha vissza tudják csábítani. Azt se bánnám, ha olyan jól sülne el a régi csapat visszatérése, hogy készülne egy igazi 3. rész is. Igen, Harold Ramis nélkül sajnos. De egy jó stáb már félsiker, a 2016-os film is a színészeken vérzett el, a sztori a többiben se volt Oscar-díjas, a karakterek, a humor és a látvány vitte a hátán mindkét filmet.
  • Voltan #2
    Lássuk be, erre nem sok esély van. De Rick Moranis is jó lenne. Sajnos erre se látok nagy sanszot.
  • Kaslerka #1
    Ez már nem hír.
    A hír az lenne, ha Harold Ramis is benne lenne...