Szekeres Viktor

Csak az nézze meg a Joker-mozifilmet, aki bírja a felkavaró viselkedést

Magas korhatárt kapott a Joker.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás a Joker volt, mely szemben sok képregényes filmmel, de a papírformának megfelelően R-es plecsnit kapott, vagyis a 17 éven aluliak csak nagykorú felügyelete mellett nézhetik meg.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és ezúttal pár klasszikus jelzőt használtak. A filmben erős és véres erőszakra kell számítanunk, "felkavaró viselkedésre" (minden bizonnyal a címszereplő részéről), valamint a nyelvezete is erősebb egy fokkal a kelleténél. És a habnak a tortán meg kellett említenie a bizottságnak a rövid időre megjelenő szexuális töltetű képeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #5
  Egyértelmű. :)
 • Macropus Rufus #4
  nekem Nicholson marad a Joker :)
 • NEXUS6 #3
  De jó, hogy nem nekem kellett ezt leirnom, mármint a Ledgerrel kapcsolatos véleményt. Mindenki istenként tisztelte, engem meg mindíg idegesített az a fajta ripacsokodás, amit az amúgy jó színész Jokerként művelt.
  Abban semilyen szintig nem éreztem hitelességet, (jó hisz ez csak egy képregényfilm, nam meg Nolan is mint rendező álalában híján van a reális karakter ábrázolás képességének) ebben a mostaniban inkább, de majd megéátjuk.
 • Zombee #2
  Én azért szkeptikusan állok az ilyen már premier előtt Oscar-esélyesnek tartott filmektől. Heath Ledger körül is ment a hype, aztán szerintem elég harmatosat virított Jokerként.
 • gombabácsi #1
  ez nagyon ígéretesnek tűnik