Szekeres Viktor

Lehet, hogy lesz AZ 3

Még nem vehető biztosra az AZ újabb folytatása.

Elnézve az AZ nagy sikerét, nem sokaknak lesz ellenére a nemsokára bemutatásra kerülő második film, és abban is biztosak lehetünk, hogy egy harmadik részt sem fog bánnia többség, főleg, hogy annak a története a Stephen King-könyvet ismerők számára is végre újdonságot jelentene. Egyelőre azonban még nem kell mérget venni arra, hogy siker esetén folytatódik a sorozat.

A producer, Barbara Muschietti az io9-nak adott interjújában elmondta, hogy ami a könyv adaptációját illeti, azzal végzett a film, szóval nem kell attól félni, hogy két részre szednék a második felvonást. Azonban a rendező, Andy Muschietti belebegtette, hogy vannak még ötleteik, amik révén életben lehetne tartani a franchise-t: "A könyvnek van egy teljes mitológiája. Márpedig a mitológiákat mindig fel lehet tárni jobban is. Pennywise évmilliók óta van a Földön. Több százezer éve, hogy minden 27 évben kapcsolatban kerül az emberekkel. Szóval el lehet képzelni, hogy milyen töméntelen mennyiségű anyag van, hogy mennyi történetet lehet mesélni róla. A mitológiát feltárni mindig hihetetlenül izgalmas feladat." Azonban, erősítette meg a rendező, egyelőre nincs tervbe véve harmadik rész. Még nincs. Minden a nézőkön és a stúdión fog múlni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #3
    A könyv az zseniális már 3x elolvastam, van saját példányom is belőle. Pont emiatt nem tetszett az első rész, lehet ez a második jobb lesz de kevés bizodalmam van benne.

    Ebből szívesen csináltam volna én is filmet de lehet inkább egy minisorozatot formájában, mondjuk 6-8 egy órás részekben elmesélve a történetet.
  • csicso82 #2
    Mivel vagy 1 millió éve csapódott be az űrhajója a földbe.
  • KoLaMan #1
    Hát ja, Pennywise már a Homo erectus idejében is kavarta a szart... :-)