Szekeres Viktor

Itthon bombasiker az új Tarantino-film

Százezren nézték meg nálunk a Volt egyszer egy Hollywoodot.

Hosszú hétvége ide vagy oda, a Filmforgalmazók Egyesülete becsült mozilátogatottsági adatai csak az augusztus 15-e és 18-a közötti nézői aktivitást fedik le a szervezet táblázata tanúsága szerint. És ez alapján el lehet mondani, hogy a Volt egyszer egy Hollywoodot zabálta a hazai nézősereg, a filmre 100 897-en váltottak jegyet premierje első négy napjában.

Ez az eredmény, a meglehetősen bennfentes alkotás ismerete tükrében nagyon jónak számít (aki látta a Volt egyszer egy Hollywoodot, az azt is tudja, hogy a hazai közönség egy (nagyobb?) része nem olyan "síkon" értelmezte Tarantino rendezését, ahogy azt a rendező elképzelte), és nem meglepő módon a hétvégi hazai mozifilmes toplista első helyét is jelentette a kosztümös produkciónak 153 millió forinttal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Szerintem érdekes film volt. Nem mondanám, hogy megnézném még egyszer, mert túl hosszú, és túl híg, de nem bántam meg, hogy elmentem rá.
    Brad Pityu jó volt benne.
  • csicso82 #2
    Lényegtelen, ez a film is tovább öregbíti Tarantino COOL filmes státuszát. Nekem is volt filmje ami tetszett de messze nem mindegyik.
  • NEXUS6 #1
    Már csak az a kérdés, hogy hány embernek tetszett is!?