Szekeres Viktor

Szuperfélelmetes lesz a következő Resident Evil-mozifilm

Ijesztő lesz és a játékhoz sokkal közelebb fog állni az új Resident Evil.

Decemberben számolhattunk be arról, hogy a 47 Meters Down rendezője, Johannes Roberts készítheti el az új Resident Evil-mozifilmet James Wan producerkedése mellett. Az újabb RE-film természetesen a már ismert univerzumban játszódna. Akkor a gyártó, Constantin Film képviselője elmondta, hogy akármilyen formában is térjen vissza a Resident Evil, számukra az a legfontosabb, hogy kreatív szempontból megfelelően közelítsék meg az alapanyagot, hogy az emberek ne csak egy rókabőrnek gondolják, amit már láttak egyszer. A terv tehát mindenképp egy újszerű, másféle megközelítés.

Robert a minap adott interjúja is ezt támasztja alá. A rendező elmondta, hogy vázolt a stúdió vezetői előtt egy lehetséges megvalósítást, ők pedig bólintottak rá. A rendező megerősítette, hogy jelenleg aktívan fejlesztik a forgatókönyvet, és már most látszik, hogy "szuper félelmetes" lesz a végeredmény, sőt, "szuper, szuper félelmetes", ráadásul vissza fog nyúlni a játék gyökereihez.

Az, hogy mennyire szükség van a rebootra, kivételesen nem kell ecsetelni, hiszen az eredeti széria hihetetlen népszerű volt, miközben az amerikai bevételek csökkentek, nemzetközileg épp ellenkezőleg, csak egyre nagyobb lett az érdeklődés, és a hatodik epizód Amerikán kívül majdnem 300 millió dollárt kaszált a 40 milliós költségvetésével. Az érdeklődés tehát hatalmas, és mivel le kellett zárni az eredeti sorozat sztoriját, most itt az ideje újat indítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ha valami esetlegesen indokol egy új filmet, az az, hogy az eddigiek epizódról epizódra egyre szarabbak lettek.
  • Cyberdog #2
    Akkor ajánlom az anime filmeket. Szerintem a Vendetta elég jó eresztés lett. A többi része is jó a Damnation és a Degeneration is. Hangulatukban és történésekben a lehető legközelebb állnak a játékokhoz. Sokan azért hagyják figyelmen kívül ezeket a filmeket, mert alapvetően CG-k.

    2008


    2012


    2017

    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.08.21. 11:56:10
  • polgar042 #1
    Megnéznék egy Resident Evil - Biohazard hangulatú filmet. Kevesebb akcióval, sokkal több horrorral.