Szekeres Viktor

Zombicunami: agyeldobós előzetest kapott a Sharknado utódfilmje

A Sharknado végre megkapta utódfilmjét.

Afféle lelki folytatása a Zombi Tidal Wave a Sharknadónak, hiszen nem csak a Sharkado főszereplője áll a szereplőgárdája élén, hanem még a készítők is megegyeznek. És megérkeztek a Syfy csatorna őrült horrorkomédiájának első előzetesei, amikből kiderül, hogy a hangnem is hasonló lesz.


Az augusztus 17-i premier főhősét Ian Ziering alakítja, és a sztoriról nem is kell többet mondani annál, ami a címből is kiderül, miszerint van benne zombi és cunami, lehetőleg mixelve. Azt pedig talán említenünk sem kell, hogy a filmet természetesen idézőjelben kell érteni olyan szempontból, hogy a készítők is tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a nézők bulifilmként kezelik az effélét, senki sem veszi komolyan, így mindenféle őrült ötletekkel tolták tele a Zombi Tidal Wave-et is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #6
    Bár mindegyiket megnéztem, tiszta fejjel ( :P ), én jókat röhögtem. Az annyira szar, hogy az már jó kategória.

    Más kérdés, hogy én sem értem ki ad rá pénzt, de kb. a filmek 90-95%-a egy fikarcnyival sem ér többet, mégis dollár milliárdokat költenek rájuk mindenféle filmstúdiók és pénzmosodák (utóbbiakat értem miért).

    De most ezért gyépézni másokat - néha be kellene állni a tükör elé :P
  • professional #5
    Na mondjuk ja ezt mondja az aki itthon él és csak alkoholt tud venni a boltban...Caliban tonna szám lehet legálisan füvet venni, ez a "film" is annak a rétegnek készült! És el is lehet rajta jól kacagni betépve Ha megnézed a főképet Ziering ott is totál be van állva a vörös szemeivel.
    Utoljára szerkesztette: professional, 2019.08.08. 13:02:31
  • inkvisitor #4
    A házicápát megnéztem.
    A WC-ből jött ki a cápa és egy zombiféle rabbi vadászott rá...
    Mit kell az embernek szívnia, hogy ilyeneket találjon ki, és mit kell ahhoz szívni, hogy valaki még fizesse is az elkészítését a filmnek?
  • kalapos01 #3
    "Bűn", haha, milyen érzékenyek vagyunk, haha. Bűn olyasmit csinálni, ami másokat elszórakoztat? Ejnye, hisztike. Inkább kurva jó szórakozás minden résztvevő számára.

    Nyilván vannak savanyújóskák, aki komoly fejjel néznek ilyesmit, másoknak meg vannak barátaik, akik jól érzi magukat, miközben szénné röhögik magukat rajta. Kérdés, hogy ők a gyépések, vagy azok, akik mindenkit kritika nélkül, ismeretlenül legyépéseznek.

    Engem például az effélék hihetetlen módon nem érdekelnek, bár egyszer megfogadtam, hogy megnézek egy Sharknadót, hogy valamennyire képben legyek vele, és lássam, hogy csak szar vagy olyan szar, hogy jó. Eddig nincs sok különbség köztünk. Csak annyi, hogy aki kevésbé intelligens, az gyépésezni kezd. Aki meg intelligens, az nem teszi azt.
  • Relixo #2
    "bulifilm" már ilyen is van?! Tehát gyépéseknek gyártanak filmeket akkor ha jól értem mert
    a poénok sz*rok... a jelenetek kb. mintha 90s évekből lennének... ez mire jó akkor ,valaki(k) élvezik ezt?
    Leforgatni is bűn egy ilyet. Aki meg megnézi hát arról nem is írok inkább véleményt.
  • ostoros #1
    "Fear the surfing dead" oké, ezen felröhögtem. :D