Szekeres Viktor

A TV2 új napi sorozatot indít ősszel

A TV2 megirigyelte a Drága örökösök sikerét?

A TV2-n elég régóta nem láthattunk napi sorozatot, amióta a Jóban-Rosszban című szappanopera száműzésre került a SuperTV2-re. Ezt egy ideig nem is bánta a csatorna, hiszen a valóságshow-ik gyengébb szereplése után egyes vetélkedőkkel nagyon jól kompenzálták a keletkezett nézettségi űrt. Azonban mivel ősszel már nem adhatnak Bezár a bazár!-ismétléseket, új szériát tűznek képernyőre.

A Mintaapák argentin formátum (Dear Daddies) alapján készül és a csatorna közleménye szerint a hazai változatában "négy, különböző élethelyzetben lévő, eltérő karakterű apának és családjuknak az életét követhetjük végig. Sajátos humorral feldolgozva olyan hétköznapi témákat, mint a barátság, az apa-fiú kapcsolat, a szeretet, a családi konfliktusok és a változó társadalmi szerepek. A történetek középpontjában az apa-gyermek kapcsolat áll, mely az elmúlt évtizedekben jelentősen megváltozott. A Mintaapák az új apaságról szól, vagyis arról, hogy a férfiak hogyan tanulják megérteni gyermekeiket, hogyan kezelik a nőkkel és a családjukkal való kapcsolataikat, mindezt sok humorral, néha drámaian, máskor szívmelengető pillanatokat bemutatva."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #2
  A drága örökösök sikerét? De hisz az egy szar... Már a Mi kis falunk is egy olyan módon hazug sorozat volt, amely egyszerűen meghamisította a vidéki életet. DE! Az humoros volt.
  Emez még erre sem képes.
 • Cyberdog #1
  Egy olyan FITYESZ politikus (és családjáról) fog szólni, aki mindig igazat mond és körbeveszi őt a csúnya körmönfont, és ármánykodó ellenzék.
  Politikai dráma lesz a javából. Vendégszerepben Putyin, Erdogan és Gruevszki, meg további prominens autokrata államfő.

  Már alig várom...