Szekeres Viktor

Mese nincs, igen jó lett a Gemini Man című Will Smith-scifi új trailerje

Will Smith Magyarországon akciózik a Gemini Man előzetesében.

Megérkezett a Gemini Man legújabb előzetese. Mint ismert, a főszereplő Mary Elizabeth Winstead és Will Smith lesz, a film pedig a Paramount Pictures és a Skydance Media közös produkciójában készült és október 11-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban.


A hivatalos hazai leírás szerint "ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • VolJin #16
    Mi a faszban tévedtem hülye gyerek?
    Egy ajánlót kritizáltam azért, mert magyarul semmit nem ajánlott, csak bekúrt ide egy angol nyelvű trailert.
    Az elvárás csak annyi lett volna, hogy foglalja már bazmeg össze, hogy mi a retkes faszomról szól majd a film, ha már ajánlgat!
    Te pofázol olyanokról, hogy mennyien beszélik az angolt hazánkban, és milyen szinten.
    Érted bazmeg, hogy miről ugatok?

    Mert te arról, hogy miért nem tanult meg a parasztja angolul, én meg arról, hogy miért nem tanult meg a parasztja újságot írni, ha már újságíró!
  • ostoros #15
    Fél milliónál nincsen több. Az pedig pláne röhej, hogy magadból kiindulva azt hiszed, hogy azok az emberek angolul néznek filmeket. Meg a nagy francokat. A töredék töredéke nézi eredeti nyelven a dolgokat. Kb. 200 ezer ember MAXIMUM.
    Hülyék is lennének, a film nézése helyett a fülüket erőltetni, hogy na vajon mit is mondtak.

    Még én sem teszem ezt, pedig volt már rá példa, és értettem is. Csak idegesítő és annyira kell koncentrálni, mintha rohadt vizsgán lennél. Nagyon sokan még ezt a szintet sem érik el, pláne, hogy eredeti hanggal sokszor egyszerűen nem hallatszik a párbeszéd a háttérzajoktól.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.07.28. 09:14:18
  • ostoros #14
    Nincs igazad haver.
  • kalapos01 #13
    A legjobb taktika, ha nem akarjuk elismerni a saját tévedésünket, hogy tereljük a témát és azt írjuk a másikra, hogy "barom" - ez a mai világban nagyon hatásos lehet, de mi tudjuk, hogy ilyet csak az tesz, aki az intelligencia hiányát próbálja palástolni. Csakhogy a fórum nem felejt - amíg nem törlik. Ha visszaolvasol, látod, hogy az egyik kommentelő azon hisztizett, hogy kevés a 2 millió. Én meg óvatosan jeleztem neki, hogy sok, és ő az arány szót keresi.

    De szerintem csak virágnyelven azt akarta írni, hogy "Én nem tudok angolul, mert lusta vagyok megtanulni, és magyar nyelvű előzetest akarok, de lusta vagyok rákeresni, ezért tessék engem kiszolgálni!444!!"
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.07.27. 21:14:18
  • kalapos01 #12
    Én is utánanéztem az adatoknak a komment előtt, láttam az EU-s statisztikákat, a 2,5 millió idegen nyelvtudóból bár nyilván az angol a többség, megengedtem az 1 milliót is. Ami biztos, hogy sokkal kevesebb a valósnál. (Szinteken lehet rugózni, de azokról nem volt szó, sem hallás után remekül értőkről. Plusz a felmérések metodikája szerint nem a habogókat, hanem az elégséges tudással rendelkezőkről.)

    De nem is ez a lényeg, mert ha bármilyen nyelvtudást a 25-64-eseken át akarsz interpretálni, akkor nagyon csúnyán elnézel azok fölött, akik legnagyobb arányban beszélnek nyelveket, az iskoláskorúak fölött. Eleve indulj ki abból, hogy a felsőoktatásba kell a nyelvvizsga, a diplomához, amikor én voltam, kellett a kettő is. Az csak random adat, hogy tavaly az első félévben volt 89 ezer angol nyelvvizsgázó volt (a nyelvvizsga mégiscsak fokmérő), amiből 61 ezer sikeres volt, nyilván ennél sokkal többen tanultak meg angolul, csak nem mindenkinek kell papír. De az sokkal fontosabb, hogy a tavalyi új nyelvvizsgások közül, akik 120 ezren voltak, 84 ezren voltak 14-24 évesek.

    Ez csak a tavalyi év. Minden évben 120-150 ezer új nyelvvizsga kerül kiosztásra (ismétlem: a valós nyelvtudással rendelkezők száma ennél nagyobb mértékben nő, még akkor is, ha a duplázókat kivonom), a 3/4-ük 14-24 éves, szóval őket még beleveheted, meg a sok 14 év alattit, aki, mivel van esze, megtanul valamennyire angolul. A számuk nem túl magas, de ők elég fürgék, általános iskolában is lehet jó angolos valaki.

    Nyilván lehet cinikusnak lenni, hogy a nyelvvizsgások 80%-a nem ért semmit, de ha érvelünk, akkor csak az adatok számítanak.
  • VolJin #11
    Teljesen barom vagy, ha azt gondolod, hogy hazánkban egy újság filmajánlójában elegendő egy angol nyelvű trailer, magyar nyelvű összefoglaló nélkül.
    Ilyen alapon lehetett volna a cikk is angolnyelvű...
    sg.com domainnel...
  • Ender Wiggin #10
    Nincs az 2 millió. A 25-64 közötti, tehát munkaképes korosztály csupán 42%-a beszél egy vagy több idegen nyelvet (a korábbi stat még 37%) volt. És csak ennek a 20% beszél jól. Az EU-n belül minkét statisztika alapján az utolsók között van Mo. Ez így együtt talán 3-400000 embert jelent, aki megérti felirat nélkül (talán). Bár valószínűleg ők is a rohadt bénán beszélő iskolai nyelvtanárok kiejtésén szociálizálódtak...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2019.07.27. 18:11:59
  • kalapos01 #9
    Teljesen igazad van, a beszédhez meg a nyelvvizsgához rohadtul nem elég az internet. Esélytelen. De a megértéshez már elég az aktív fogyasztása a nyelvnek. Aki nem papírt akar, hanem csak tartalmat fogyasztani, játszani, filmet nézni, olvasni a neten, az tudja képezni magát. Ez az, amit csak akarni kell. Aki lusta, az meg úgy járt. De szerintem túl sokat lehet nyerni azzal, ha valaki tökéletesen megérti az angol nyelvet hallás után vagy olvasva - nagyon nem bántam meg, hogy anno ráfeküdtem.
  • kalapos01 #8
    Szívem, a "kevés" szót használtad. Én meg leírtam, hogy az 1-2 millió nem kevés. Tudod, hogy az milyen sok? Még gombócból is az. (De épp ezért, a kommentemben elrejtettem azt a kifejezést, amit kerestél: az arányt. Itthon nem túl magas az idegen nyelvet beszélők aránya. És ez való igaz. Csak gondoltam ahelyett, hogy rámutatok a hibádra, a kommentemben beleveszem azt, hogy ki nem szarja le azt, aki lusta? Mert a lényeg elrepült melletted. Lehet, hogy van Magyarországon, aki nem tud angolul, de ez a saját döntése. Ha valaki úgy dönt, hogy ő nem akar angolul tudni (amihez minden joga megvan), akkor nem érdemes olyasmin kiborulnia, amin te tetted.

    Viccen kívül: itthon kábé a gép előtt nőnek fel a gyerekek, még ők is rá vannak kényszerítve arra, hogy a játékok miatt alap angolt tanuljanak. És onnan már csak egy lépés a komolyabb szint.
  • VolJin #7
    Használod az eszed bazmeg?
    Leírod, hogy legalább 1-2 millió ember beszél angolul hazánkban.
    Vond már ki te fasz a 10 millióból azt az 1-2-t!
    Érted, hogy miről pofázok?