Szekeres Viktor

Plakátot kapott a The Expanse 4. szezonja

Az Amazon már reklámozza az új The Expanse-szezont.

Mint ismert, az amerikai Syfy csatorna tavaly májusban jelentette be, hogy megszüntette a The Expanse című sorozatot, mely talán a jelenleg futó legjobb tévés scifinek számít. Nem sokkal később azonban arról számolhattunk be, hogy az Amazon tárgyalni kezdett a széria feltámasztásáról, majd hamar meg is született a döntés, hogy a sorozat folytatódni fog a Prime digitális platformon a negyedik évaddal - ehhez került most kiadásra a lenti plakát. Hogy utána mi történik vele, az persze kérdés, de mindez azt is jelenti, hogy itthon is világpremier lesz a scifi, vagyis mi is hozzájárulhatunk megtekintéseinkkel ahhoz, hogy legyen ötödik évad is.

Itthon sajnos még egy csatorna sem mutatta be, a jelenleg nálunk az Amazonon elérhető szériát, mely sokáig a Netflixen is fent volt, de aki valóban egy átgondolt, komoly, nem feltétlenül tiniket megcélzó és magas minőségű, tudományos fantasztikus történetre vágyik, annak érdemes esélyt adnia a The Expanse-nek. A széria egyénként James S.A. Corey hasonló című, kultikus regénysorozata alapján készül, az itthon is kapható könyvciklus első része Leviatán ébredése címmel jelent meg nálunk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • roblee #6
    Abszolut egyetertek takyval, de...... mivel szeretem az exlclusive-okat, fenn vok Netflixen, Amazonon es HBO-n is es ha jön a Disney, akkor ott is, hisz nagy sw fan vok. Az Expanse-re raterve, en nagyon imadtam, es tenyleg napjaink legjobb sci-fi sorozata. Remeltem is h nem kaszaljak el, köszönet az Amazonnak.
  • kalapos01 #5
    amúgy meg bőven elég egy vagy két szolgáltató. a többire évi egy hónapot el lehet lőni, ha nagyon akarja az ember.
  • kalapos01 #4
    igazából az a gond, hogy sokan félre vannak tájékoztatva. a disney nem kaszált el semmit. a netflixes sorozatokat a netflix kaszálja. a disney. csak gyárt. és nem veheti át, mert egyrészt a saját platformja nem korhatáros, másrészt a netflixes szerződés miatt a disney csak tévécsatornának gyárthatná tovább, azok meg nem tudnák megfizetni őket. annyiba a disney sáros, hogy nem engedtek a netflix ellenében a feltéelek kapcsán, így a netflix megszívatta őket a kaszával, de ennyi.
  • TokraFan #3
    "érhetetlen számomra, hogy a Syfy-nak mi baja volt vele, remek sorozat"

    Remek sorozat valóban, de nem volt túl jó a nézettsége. Ezért kaszálta a SyFy.
    Minden igényes scifi-re ez a sors vár -ha egyáltalán a bemutatóig eljut néha 1-1 jobb darab-, sajnos a baromságokon kívül nem sok mindenre van már igény.
  • harmi2009 #2
    ... és remek a könyv sorozat is.
  • takysoft #1
    "az Amazonon elérhető szériát, mely sokáig a Netflixen is fent volt"
    Ezek miatt a szemétségek miatt nem fizetek elő egyetlen streaming-baromságra sem.

    A Spotify előfizetésem szeretem. Fent van minden zene, ami érdekel. Körbe van minden licencelve, alig néhány dal hiányzik, amit hallgatnék. Kellemes használható platform. Amúgy a többi is. Deezer, Apple szintén jók.

    De video-streming... túl sok az exkluzív... Ha a sorozataimat ugyanúgy nézném tovább előfizetéssel, ahogy eddig, akkor kelő éne fizetnek a Hulu-ra, Amazon-ra, Netflix-re, HBO-ra, meg lassan a Disney-re és az Apple-re is külön-külön...

    Pofátlan húzás volt a Disney-től az is, hogy nem átvette a marvel sorozatokat a Netflixről, hanem szimplán elkaszálta őket.... pedig a Darevedil-ben azért volt potenciál még sok-sok évadra. :S

    "mi is hozzájárulhatunk megtekintéseinkkel ahhoz, hogy legyen ötödik évad is"
    igen, ezt is értem... a másik oldalról meg az előző indokok :S

    az évadot amúgy nagyon várom :)
    (érhetetlen számomra, hogy a Syfy-nak mi baja volt vele, remek sorozat)
    Utoljára szerkesztette: takysoft, 2019.07.22. 11:21:33