Szekeres Viktor

Alakul a Brightburn – A lángoló fiú folytatása?

Lehet, hogy második részt fog kapni a Brightburn?

Alig pár hete került bemutatásra a mozikban a Brightburn – A lángoló fiú, mely alapjába véve csalódást okozott bevétel tekintetében egyes felfokozott várakozásokkal ellentétben, azonban mindez nem jelentett nagy meglepetést, hiszen teljesen eredeti filmről volt szó, így a nézők egy része eleve nem is törődött vele, másrészt pedig az erős korhatár és a komolyabb téma is elrettentette tőle a fiatalokat.

Az amerikai 17 és Amerikán kívüli 15 millió dollár azonban így is mérsékelt sikert jelent, hiszen csak 6 millió dollárba került a gonoszos eredettörténetet prezentáló film, a producer, James Gunn pedig arról számolt be egy Instagramos kommentben, hogy már vannak mozgolódások egy esetleges második résszel kapcsolatban. Talán nemsokára kiderül, hogy ezek mennyire komolyak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Előzményt NE! Nem kell mindennek előzmény, ez pont így a jó. Igazából folytatás sem nagyon kéne. Viszont egy jó remake igen, hatalmas potenciál van a sztoriban, amit sajnos az alkotók kreativitás és pénzhiány miatt csak részben aknáztak ki. Több pénzből, továbbra sem mainstream vonalon, több, ötletesebb gyilkolással sokkal többet ki lehetne hozni belőle. Volt pár igen gagyi CGI jelenet is.
  • enyac #1
    Kapjon is, mert nagyon lóg a levegőben... :-) És egy előzményfilmet is!