Szekeres Viktor

Elkezdődött az új Game of Thrones-sorozat forgatása

Megkezdődtek az első GoT-spinoff munkálatai.

Az Entertainment Weekly megerősítette, hogy Észak-Írországban elkezdték forgatni a Trónok Harca, azaz a Game of Thrones egyelőre még cím nélküli előzménysorozatának pilot epizódját. A rendező S.J. Clarkson, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd (ha sorozat lesz a pilotból), mint Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo, Marquis Rodriguez, John Simm, Richard McCabe, John Heffernan és Dixie Egerickx.

Mint ismert, az HBO öt spinoffot kezdett el fejleszteni a Game of Thrones-hoz, melyek közül a fenti az, amit Jane Goldman jegyez. Ez az új sorozat több helyszínen és több klán közreműködésével játszódna több ezer évvel a Game of Thrones-ban látottak előtt, amikor az arany hőskorból a sötét időkbe süllyed a világ. És csak egy valami biztos: az, hogy minden, amit hiszünk Westeros történelméről, a white walkerek valódi eredetén és a Kelet rejtélyein át egészen a Starkok legendájáig, az nem úgy történt, ahogy gondoljuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #14
    Én azt hittem, hogy az csak legenda, hogy bárki rákattint az efféle klikkvadász "how should have ended", meg "what's wrong" meg "movie mistakes" meg "ending expolained" videókra.
  • ostoros #13
    How Game of Thrones Should Have Ended
    https://www.youtube.com/watch?v=G0mncEl4nVU
  • Ender Wiggin #12
    de őt ki is nyírták :-)
    ros meg osha meghal, de arya meg sansa nem? hol van az igazság? :-D
  • ostoros #11
    A Wheel of Time sajnos olyannyira frankó, hogy azt sajnos csak alulmúlni lehet, überelni nem. De azért remélem megteszik amit lehet.
  • ostoros #10
    Sansát még értem, Aryát nem. Nekem Daneris sokkal irritálóbb volt.
  • nlght #9
    Ritka a grandiózus kaland/fantasy sorozat, igényes látványvilággal, fordulatos sztorival. Ezért a nagy népszerűség. Igazából a GoT előtt nem volt egy sem ilyen költségvetéssel. Nézd meg az ellenpéldát, mit csináltak a The Sword of Truth (by Terry Goodkind) könyvadaptációval, olyan lett mint a Xena, vagy még rosszabb (20 évvel a Xena után nem tudták hozni azt a minőséget sem).

    Sok stúdió sorozatgyártás alatt azt érti hogy költséghatékonyan alkalmazzunk néhány szereplőt, a sztori lehetőleg kevés helyszínen játszódjon és töltsük ki a játékidőt filler dialógusokkal, és nyújtsuk a semmi sztorit amíg lehet. Na ez az amit az igényesebb ember már nem emészt meg, viszont milliók szívesen kanalazzák ezt a fajta fost.

    Remélem a Wheel of Time adaptációt nem basszák el amazonék. Az legalább befejezett sztori, csak adjanak rá elég pénzt és időt.
  • kalapos01 #8
    Jó volt az első két évad, a harmadik is elment, de tényleg van, aki maradt a végéig? Elismerésem, bár nem nagyon értem, mert elég sok helyen lehetett olvasni, hogy pocsék lett. Vagy ez ilyen sok légy nem tévedhet effektus?
  • Ender Wiggin #7
    mert sansával egyött a legellenszenvesebb karakter volt...(számomra)
  • ostoros #6
    Miért?
  • Ender Wiggin #5
    Inkább Ariát ütötte volna kő Cersei helyett...