Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő a következő Szellemirtók-filmben

Annie Potts is benne lesz az új Ghostbustersben.

Sigourney Weaver nemrég megerősítette, hogy ő és az első Szellemirtók főszereplői vissza fognak térni az új epizódra - minden bizonnyal Bill Murray-re, Dan Aykroydra és Ernie Hudsonre gondolt, de most kiderült, hogy a Janine Melnitzet alakító Annie Potts is benne lehet a produkcióban, legalábbis a Toy Story 4 sajtókörútján ezt erősítette meg. Természetesen a régi arcok nem főszereplők lesznek, a történet Mckenna Grace karakteréről fog szólni, s mellett Finn Wolfhard, valamint Carrie Coon lesz még kiemelt szereplő.

A Jason Reitman által rendezendő film forgatása nemsokára el fog kezdődni, ugyanis nemrég arról adhattunk hírt, hogy már az amerikai premier dátumát is kitűzték 2020. július 10-ére, ami mindenképp gyorsított tempót kell, hogy jelentsen. Azon a napon még az új Purge-film kerül mozikba. Előrre és utána viszont elég komoly vetélytársakkal kell számolni, hiszen július harmadikán például a Minyonok 2 fog animációs rekordokat döntögetni, míg 17-étől Christopher Nolan új filmje, a Tenet fog elszippantani egy rakás nézőt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #4
  Nosztalgiafaktor. Bár olyan fontos, vagy meghatározó szereplőnek nem mondanám, de ismerős arc lesz azoknak, akik ismerik és szeretik a régi. Ezért cameóztak a csajos rimékben is a régi szereplők. Nagyjából a film legjobb pillanatai voltak. Bár ugye ezzel nem tettük túl magasra a lécet, mert mezei foskupac a 2016-os film.
 • zetortraktor #3
  nem hiszem, hogy nagy név lenne, szerintem rajtad kívül senkiben nem merült fel. (konkrétan egy ernie hudson vagy dan aykroyd sem nagy név kategória, hogy a filmnél maradjak, nem is értem, hogy jut ilyesmi eszedbe.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.06.20. 11:48:41
 • Ender Wiggin #2
  hú de nagy név... egyszerűen (hogy az sg szavaival éljek) brutális...
 • Zombee #1
  Nyilván nem tudni, milyen lesz, de engem pl. Christopher Nolan olyan szinten hidegen hagy, hogy az elképesztő.