Szekeres Viktor

Itt a Netflixes Halálos iramban-tévésorozat első előzetese

Előzetest kapott a Fast & Furious franchise alapján készített széria.

Megérkezett a DreamWorks stúdió által gyártott Fast & Furious: Spy Racers első előzetese, amit lejjebb lehet megnézni. Mint az tavaly tavasszal kiderült, ugyanis nem csak filmes leágazásokat kap a Halálos iramban (The Fast and The Furious) franchise, hanem sorozatosat, hiszen a Netflix rendelt be egy animációs szériát az IP-re alapozva. A Spy Racers főhőhse egy bizonyos Tony Torretto lenne, aki a filmbéli Dom unokatestvére. Őt és barátait fogja a kormány beszervezni, hogy szivárogjanak be egy elit gyorsulási verseny ligába, ami egy világuralomra törő bűnszövetkezet álcája.


A sorozat a Netflix és a Dreamworks Animation együttműködésének legújabb gyümölcse lesz és természetesen a gyerekeket célozzák meg vele. A sorozat producerei között Vin Diesel is ott lesz, de a minőségért Tim Hedrick és Bret Haaland fog felelni showrunnerként. Előbbi korábban a Voltron: Legendás védelmező Netflix/Dreamworks-sorozaton dolgozott, míg utóbbi a Madagaszkár-filmek alapján készített Éljen, Julien király!-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    "Dom unokatestvére. Őt és barátait fogja a kormány beszervezni, hogy szivárogjanak be egy elit gyorsulási verseny ligába, ami egy világuralomra törő bűnszövetkezet álcája. "

    jaj
    mondjuk a teaser-trailerben kb semmi se derül ki :D
    Utoljára szerkesztette: takysoft, 2019.06.18. 15:03:56