Szekeres Viktor

Itthon sem volt nagy siker az új Men in Black

Nálunk sokszor előfordul, hogy Amerikában elhasalt filmek aratnak nagy sikert, de a MIBI nálunk is elhasalt.

A MIB - Sötét zsaruk a Föld körül, vagy ahogy itthon a rajongók emlegetik, a MIB - SZaFK nem bontotta meg a sormintát Magyarországon, hiszen a gyenge amerikai debütálás mellé egy gyenge hazai debütálást jegyezhettünk fel. A filmre 32 644 honfitársunk váltott jegyet csütörtök és vasárnap között, ami természetesen elég volt egy hétvégi toplistás első helyhez, azonban az eredmény sem a régi filmek 100 ezer nézőt meghaladó nyitányát, sem pedig a 3. rész 50 ezernél valamivel több első hétvégi eladott jegyét sem tudta megközelíteni.

A hét másik két kiemelt bemutatója még kisebb érdeklődést generált. Hiába volt teljesen eredeti a Csillagok határán története, a folytatások és a feldolgozások ellen hangjukat felemelők nem adtak esélyt az alkotásnak, csak 1 431-en választották. Ennél még a remekül sikerült Három egyforma idegen című doumentumfilm is jobban nyitott, hiszen arra 1 618 jegyet adtak el hétvégén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Biztos igazad van, nem lepne meg, ha rossz lenne a film - az előzetes 2 perce jópofa volt, de nem nagyon érdekelt (tényleg, mi a csavar? Spoiler taggel elárulhatnád), de egyrészt láttunk már rossz filmet sikert aratni, másrészt pedig csak az fogja tudni, hogy rossz, aki megnézi. Te is megnézted, de nem biztos, hogy azért, mert hittél abban, hogy jó lesz, lehettek volna még sokan hasonló cipőben.

    Itt egyébként írnak arról, hogy miért cseszték el a filmet: https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/behind-sonys-lackluster-men-black-relaunch-rewrites-infighting-no-urgency-1218949
  • takysoft #1
    Mert a film rossz.
    Nincs egy rendes története. Van egy kavics, ami sokaknak kell. Ezt hajkurásszák. A karakterek egysíkúak. A csaj történene ki van maxolva 5 perc után. A srác egysíkú vicces mellékszereplő. Valahol átmenet a Thor 3-4 viccces/kiégett figurája között újrahasznosítva.
    A "gonosz" meg kidolgozatlan. A csavar gyenge.

    Egyedül Pawny érdekes, de neki meg kb 5 perc screentime-ja van.

    Van benne pár jó gag, de ezt leszámítva ötlettelen vacak, ami ok nélkül készült.
    A gagek jók, de ilyen filmbe ez kevés sajnos...
    Utoljára szerkesztette: takysoft, 2019.06.18. 14:59:19