Szekeres Viktor

Menő plakátot kapott az új Terminátor-film

Plakátot kapott a Terminátor rebootja.

Hollywoodban az elmúlt években szokássá vált, hogy egyes sikerfilmek reklámja is reklámot kapjon. Ez azt jelenti, hogy a küszöbön lévő előzetes premierjének dátumát a stúdiók marketingesei egy afféle elő-előzetessel hirdetik, így generálva egy kis hype-ot a reklámnak, mely jó eséllyel ekképp jobban is fog teljesíteni. Persze efféle húzással általában csak a legnagyobb filmek élnek. És úgy tűnik, hogy a Terminator: Dark Fate-et a Paramount stúdió nagynak szeretné látni. Még akkor is, ha elő-előzetes helyett csak egy plakáttal harangozták be a holnap bemutatásra kerülő trailert.

A készítők többek között a Terminator: Genisys bukása miatt egy kvázi reboot mellett döntöttek. Tim Miller rendezésében az új Terminátorral elég egyértelmű a szándék, egy új sorozat indítása, éppen ezért visszanyúltak a gyökerekhez, és a Dark Fate a történet fonalát a második rész, a Terminátor 2: Az ítélet napja után fogják felvenni. A plakát szlogenje is erre utalhat.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    Benne lesz:

    https://24.hu/kultura/2019/05/23/terminator-arnold-schwarzenegger-elozetes/
  • Aldo Moro #6
    Arra én is kíváncsi vagyok, hogy folytatják a sztorit. Schwarzi benne lesz?
  • xido #5
    John Connor a 91es film után józan életet él,megy az MIT-ra,mérnök lesz..mivel nagyon hiányzik neki az apafigura,épít magának egy terminátor-aput,aki öntudatra ébred,megöli őt - ezért nem látjuk a szereplők között John-t most...majd t-apu elszabadul,fejlődik és belőle lesz skynet..a többi meg már a kötelező paradoxonos akciófilm betét lesz :)
  • Antracit #4
    Ami ott elpusztult az még x86 architektúra volt.

    De a jövőben kifejlesztették az ARM architektúrára épülő Terminátor modellt is, ami mobilfelhasználásra jobb, mivel sokkal kevesebb áramot fogyaszt, ezért tovább bírja a gép, és tovább tud üzemelni a Terminator a mellkasába épített telepéről illetve mini-reaktoráról.

    Gondolom valahogy így :-)
  • Alexease #3
    Mivel idoutazos film, igy barmilyen fonalat felvehetnek:D
  • hawkie22 #2
    Én most csak egyet kérdeznék. Milyen fonalat akarnak felvenni a második rész után? Ott elpusztult mindkét Terminátor, elpusztították a robotkart és a chipet is, ami az elsö rész Terminátora után maradt és amin "kísérleteztek". Sarah és John Connor élnek és virulnak, így miböl lesz Skynet, ha minden jövöbeli technika elpusztult? Erre nagyon kíváncsi leszek.
  • NEXUS6 #1
    Tényleg menő, bár inkább jövő, mert felénk jönnek a csajok.
    Bocs, de tényleg!
    XD