Szekeres Viktor

Hiába a sztárok, újabb várt, eredeti komédia hasalt el

Nem lett sikeres a Long Shot.

Hiába a Charlize Theron-Seth Rogen duó, a Long Shot című romantikus komédia nem aratott sikert Amerikában, mindössze 10 millió dollárt hozott nyitóhétvégéjén. A gyenge kezdést pedig csak "megkoronázta" az a tény, hogy az Avengers: Endgame mögött a film még a második helyet sem tudta megszerezni a hétvégi toplistán, hiszen az Intruder című thriller is jobban startolt, legalábbis az első becslések alapján.

Hiába sikerült jól a film a nézők szerint (B-s átlagosztályzatot kapott tőlük az exit pollok alapján), hiába voltak jók a kritikái, a közönséget egyszerűen nem érdekelte. Főleg a fiatalok körében vallott kudarcot az alkotás, ugyanis a felmérések szerint az első napos nézőknek több, mint kétharmada 35 évesnél idősebb volt, ami hihetetlenül magas arány a popcorn komédia műfajában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    " És majd pont eladják ezt a tízen-huszon éveseknek, aham. "

    És mi van azokkal, akik megnézték tizen vagy huszonévesen? Csekély pár százezer vagy millió ember. És kérdés, hogy akkor miért fogják majd olyan sokan letölteni ebből a korosztályból. Humoros film, amiben két, a fiatalok által is kedvelt színész van. Egyébként is, miért érdekelné mondjuk egy Seth Rogen-film mondjuk a nyugdíjasokat?
  • zetortraktor #4
    Haha. Amikor meg siker egy romkom, akkor azért, mert azt mindig el lehet adni. Vannak még ilyen dzsókerindokaim, amik utólag szuperek: "megbukott, mert senkit nem érdekelnek a horrorok", "naná, hogy nagy siker lett, mert a horrort mindenkinek el lehet adni." "megbukott, mert agyatlan látványfilm". "persze, hogy siker lett, mert az agyatlan látványfilmek érdeklik a nézőket.". Az emberek nem műfajokra fognak nemet mondani.

    Várd ki, míg itthon nagy sikernek bizonyul a film, és akkor lehet jönni az elméletekkel.
  • Ellaberin #3
    Én is csak a bemutatót láttam, de azonnal leírásra is került.
    És majd pont eladják ezt a tízen-huszon éveseknek, aham.
  • morguldae #2
    "romantikus komédia" - ha ilyet lát kiírva az ember a nézők többsége szerintem már be sem megy!
  • Csaba161 #1
    Hát aki látta a tv-ben a két főszereplő iszonyat bohóckodást:

    https://www.sorozatjunkie.hu/2019/05/04/rom-com-role-call-w-charlize-theron-seth-rogen/

    az tényleg mazochista volt, hogy elment megnézni moziban a filmet...