Szekeres Viktor

Új vetélkedőt kapott a TV2-n Stohl András

A Bank címmel indít új vetélkedőt a TV2.

A TV2 A Piramis és a Sztárok és párok bukása után ismét új vetélkedővel próbálkozik meg, ami ezúttal is saját fejlesztés lesz, mint a Piramis. Április 23-tól a Bezár a bazár! után 20:45-től rögtön egy új kvíz show, indul A Bank címmel, aminek Stohl András lesz a műsorvezetője.

A műsorban 2 páros játszik, a játék két részből áll, az első fordulóban 2 játékosduó párbajozik egymással. 4 kérdést kap a 2-2 pár, majd azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal. A második fordulóban a nyertes pár egyik tagja kvízkérdésekre válaszol, eközben a másik versenyző a Páncélteremben trezorokat nyit, a jó válaszok után nyitott trezorokban található összegek hozzáadódnak, rossz válasz esetén pedig levonódnak a nyereményből. A fináléban pedig a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia kérdésekre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #10
    Ja, értem, én kérek elnézést!
  • ostoros #9
    Attól, hogy az a valaki letudta a büntetését, hadd ne kelljen már egy fél országnak a pofáját bámulni! Egy csomó szakmában igenis számít az illető előítélete, nem fognak fel venni volt elítélteket. Az RTL már így is túl messze megy a kibaszott sok pornós/ csalásért leültetett/ kábszeres stb. alakjával, akiket példaként állít a társadalom elé!
    Én el hiszem, hogy lehet adni második esélyt, de akkor dugják el valami produceri irodába, vagy tegyék be szerkesztőnek, ne parádéztassák ország világ előtt, élő példaként, hogy ebben az országban bármiféle hulladék sikeres lehet.
    Kibaszottul romboló.
  • Andrevv #8
    "embert ölt a felelőtlenségével"
    Ezt meg honnan veszed? Tudtommal 10 hónapra ítélték el (5 hónap jó magaviselettel), mert az áldozat nem is a balesete miatt sántított és nem szenvedett maradandó sérülést.
  • zetortraktor #7
    Ennyire nem követem a bulvárt, de ha valaki szabadlábon van, akkor vagy nem találták bűnösnek, vagy letudta a büntetését, és innentől kezdve dolgozhat. Nem sok értelme lenne az egésznek, ha valaki, aki bűnt követett volna el, akkor onnantól kezdve az állam ellátására szorulna, mert nem vállalhatna munkát. Ott van színházban, learatja a tapsokat, ha tehetséges. És mást is dolgozik. Mert joga van hozzá.
  • zetortraktor #6
    Attól még a drog hogy jön ide? Mert nem azt írtad, hogy ámokfutó. A drog irreleváns.
  • Vanek úr #5
    "ami ezúttal is saját fejlesztés lesz, mint a Piramis." - lol. Mert a piramis az saját fejlesztés. :D
    Kb annyira mint az RTL ValóVilág-ja: vagyis 'saját' fejlesztésként lekoppintottak a konkurenciáról valamit. :)
  • ostoros #4
    HÜLYe vagy? Ez embert ölt a felelőtlenségével.
  • Zombee #3
    De ő balesetet is okozott. Sőt, még sztorit is csinált az ügyéből.
  • zetortraktor #2
    Na, még egy elvetemült PC-harcos, aki nagyon ott van a bulvárhírekben, aki szerint, ha valaki csinált valami rosszat, akkor el kell meszelni. Lehet, hogy újdonság, de itthon is elég sokan drogoznak. Vicces lenne, ha valaki emiatt nem dolgozhatna bárhol. Biztosan pár kedvenc színészed vagy zenészed is ott van a drogozása ellenére a képernyőn.
  • Zombee #1
    Hihetetlen, hogy ez a drogos ámokfutó még mindig képernyőn van.