Szekeres Viktor

Megvan a He-Man mozifilm főszereplője?

Lehet, hogy Noah Centineo lesz a Masters of the Universe reboot főszereplője.

A TheWrap arról értesült, hogy a Sony stúdió Noah Centineóval kezdett el tárgyalni, hogy ő legyen a He-Manről szóló Masters of The Universe rebootjának főszereplője. A The Fosters című tévésorozat után a tavalyi Netflixes romantikus filmmel, a To All The Boys I’ve Loved Before-ral, valamint a Sierra Burgess Is a Loserrel robbantó Centineo nemsokára a Charlie angyalai rebootjában is fel fog tűnni, és állítólag pont ez utóbbi filmbéli szerepe miatt vetett rá szemet a stúdió.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a film mikor kerülne bemutatásra, csak az biztos, hogy a Men in Black Internationalt is jegyző Art Marcum és Matt Holloway írhatta újra a korábbi szkriptet, amit Aaron és Adam Nee rendezhet meg. A Masters of the Universe története egy hercegről szól, aki egy He-Man nevű harcossá változik át, hogy megmentse a technológia és a gonosz Skeletor által fenyegetett Eternia varázslatos világát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    nem valószínű, hogy aki hollywoodban gyúr, az pont egy magyar szart fog szedni (mint a biotech)...
  • Zombee #3
    Mit akar ez a 22 éves csitri egy He-Man mozifilmben?
  • kalapos01 #2
    Azért ezek is elég hulladékok voltak, valljuk meg. De ha nem nézel mai filmeket, akkor honnan tudod, hogy hulladékok? És nem lehet, hogy csak az ízlésed változott rossz irányba, hogy ilyen rosszak a tapasztalataid? Arról, hogy nem nézed a jó filmeket, csak a hulladékokat, csak és kizárólag te tehetsz. A Marvel Kapitány helyett megnézheted a hétvégén a Szabadúszókat. Oké, az nem hollywoodi, de attól még kurva jó.
  • Zoliz #1
    Tökmindegy ki lesz csak BioTech USAs legyen, mert Dolph Lundgren se az eszével alakitott az egyébként még ma is látványos 1987-es He-Man filmben.
    Ma már csak ilyeneket nézek, mert annyi hulladákot dobnak ki Hollywoodbol. Ebben a filmben vannak hibák, de profi koreográfia is mint az ősi Star Warsokban.
    https://www.youtube.com/watch?v=EJrs1ZWFKag