Szekeres Viktor

Az utolsó X-Men-rész új, magyar nyelvű előzetese nem lett túl jó

Az X-Men-sorozat befejező része június 6-tól lesz látható a hazai a mozikban.

Megérkezett az X-Men: Sötét Főnix, azaz az X-Men: Dark Phoenix legutóbbi trailerjének magyar nyelvű változata is. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Ez most, mivel már elég rég "dobozban van" a film, minden bizonnyal nem igaz, ráadásul azt is biztosra lehet venni, hogy az állandó hangok visszatérnek.


Az új X-Men filmben visszatér az X-Men: Apokalipszis szereplőgárdája: James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) és Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #4
    "Az X-Men-sorozat befejező része"
    na erre én nem vennék mérget még akkor sem ha most ezt nyilatkozzák a készítők.
    Mert a pénz beszél. Ennyi. Lesz még X-Men. Nem is egy. Mert a pénz az nagy úr ám.
  • zetortraktor #3
    Ez csak akkor lenne baj, ha egy filmet az tenne jóvá, hogy mi a befejezése, de általában sokkal érdekesebb, hogy miképp jutunk el a végéig. Egy csomó olyan film van, aminek az elején látjuk a befejezését, utána pedig a többit, és piszok jól játszanak el azzal, hogy a néző ismeri a történet kifutását.
  • Mat666 #2
    Az a baj hogy tudjuk hogy végzödik már látuk.
  • Paddy #1
    A trailer alapján sajnos az látszik, hogy az egész film nem lesz túl jó. Quicksilver mi8att megnézem. Remélem Árnyék ebben már több szerepet fog kapni, mint az előző részekben.