Szekeres Viktor

Az első kép a Sokkal több, mint testőr 2 forgatásáról

Ismét együtt a nagy csapat.

Elkezdődött a Sokkal több, mint testőr folytatásának forgatása, amit a fenti fotó is bizonyít, amit Ryan Reynolds rakott ki az Instagramjára. Mint látható, az új epizódra visszatért Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson mellett Salma Hayek is - utóbbi még a film címébe is bekerült: The Hitman’s Wife’s Bodyguard.

Jó hír lehet a rajongók számára az is, hogy a rendező személye sem változott, Patrick Hughes dirigálhatja a stábot, ahogy forgatókönyvet is az első részt is jegyző Tom O’Connor írta meg. A második rész elészítése egyébkén nem meglepő, hiszen a 30 milliós költségvetéssel rendelkező Sokkal több, mint testőr kifejezetten jól szerepelt a mozikban, hiszen Amerikában 75 millió dolláros bevételt hozott, míg nemzetközileg 101 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    minden folytatható, ha nem haltak meg a szereplők

    Óóóh... még úgy is lehet. :)
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.03.14. 21:11:25
  • zetortraktor #4
    Mert sokakat érdekel. De épp ez a rohadt jó az egészben, hogy téged nem érdekel, nem nézed meg - számodra a második rész nem is létezik, mintha el sem készült volna, a sztorit ott ért véget, ahol. Akiket pedig érdekel, megnézik, és utólag kiderül, hogy volt-e értelme, hogy érdekelt-e annyi embert, hogy megérte elkészíteni.

    Szerintem ez tök érthető. A kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad. Ha nem készülne második rész, ez nem lenne elmondható, mert te az igaz, hogy ugyanott lennél, de akit érdekelne egy folytatás, az szomorkodna. Így meg mindenki vidám, csak pár idióta zombi szívja a fogát, akit nem érdekel a film, és azt hiszi, hogy neki muszáj megnéznie, és már előre elégedetlenkedik.

    Egyébként meg egy film akkor jó, ha kerek és lezárt a története. Az lett volna a gáz, ha eleve úgy írják meg, hogy folytatni akarják. De ettől még minden folytatható, ha nem haltak meg a szereplők.
  • hypno #3
    Most sem értem, hogy egy szép kerek lezárt történetethez miért kell egy izzadságszagú második rész.
  • Ender Wiggin #2
    reméljük minimum megduplázzák a szkriptben a "fuck"-okat, mert cirka 100 db nem volt elég az elsőben...
  • Zoliz #1
    Véres pofával vigyorogni rendkívül morbid. Bocs hiteles.