Szekeres Viktor

A LEGO-kaland 2 eddig az év csalódása

Valamit nagyon elrontották a legóanimációknál.

Már a premier napján sejthettük, hogy A LEGO-kaland 2 brutálisan alul fog teljesíteni, de most már biztossá vált, hogy míg az Így neveld a sárkányodat új epizódja akár a sorozat legsikeresebbje is lehet, addig ez a film még a LEGO Batman bevételeit sem biztos, hogy el fogja érni.

A Lego-kaland 60 millió dolláros költségvetésből Amerikában 258 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig 211 milliót, azonban a mostani, 100 milliós epizód Amerikában még mindig csak 92 millió dollárnál tart, és ami még meglepőbb, nemzetközileg pláne nincs sehol 61 milliós bevételével. Ahogy írtuk korábban, ezzel biztos, hogy búcsút inthetünk egy időre a nagyobb költségvetésű LEGO-filmeknek, a továbbiak ár gazdaságosabbak lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    Egy pontod sem igaz...
  • lamer the true #4
    Sajnos az egész családot elvittem a mozi premierre tekintettel az első részre.
    Hibáztam...
  • subotal #3
    Azt írod triplán erre négy pontot sorolsz fel.
    XD
  • zetortraktor #2
    Ez triplán fogalmatlan komment volt. Viccen kívül, fájdalmas ennyire tájékozatlan hozzászólást olvasni.

    1. ha láttad a filmet, akkor tudod, hogy pont hogy csak ötletük volt a folytatásra. Egy piszok jó ötlet. az, hogy milyen lett a film, ebből a szempontból másodlagos. (van egy sanda gyanúm, hogy te mórickaként azt képzeled, hogy a készítők vért izzadva agyaltak egyetlen ötleten és fel sem merül benned, hogy volt vagy 50 ötletük, amiből egyre rábólintottak.
    2. az emberek nem akkor mennek el megnézni a filmet, ha abban jó ötlet van. és nem is akkor, ha jó a forgatókönyv. az ötlet segíthet, de közel sem az a legfontosabb.
    3. a premierdátum kapcsán totális a homályod, hiszen animációról van szó, aminek legalább 3 év a készítése, arról nem is beszélve, hogy a premierdátum megint csak lényegtelen, főleg, hogy ezt is 2018-ban akarták bemutatni. ha súsztatni akarták volna tovább, megteszik.
    4. minden folyatás azért készül el, mert az embereket érdekelte az eredeti és a gyártó bízik benne, hogy a folytatás is érdekelni fogja.

    a film szerintem nem lett jó. a többség szerint jó lett. de ez megint irreleváns a siker szempontjából.
  • Sequoyah #1
    Megint egy film, ami CSAK azert keszult el, mert az elso resze sikeres volt, es nem azert mert lett volna egy nagyszeru otletuk a folytatasra.

    Egyszer majd rajonnek, hogy rendre buknak el azon a filmek ahol a premierdatum kituzese megelozi a forgatokonyv elfogadasat...