Szekeres Viktor

Harmadik szezonja is lesz a Star Trek Discoverynek

Még mindig siker az új Star Trek-sorozat.

Bár az egyszerű halandóknak fogalma sincs arról, hogy milyen nézettséggel fut, a CBS All Access sikeresnek ítélte meg a Star Trek: Discovery idei szereplését is, így berendelte a sorozat harmadik szezonját, bár arról ismét csak nem szól a fáma, hogy ez pontosan hány részt jelent. A szériát itthon a Netflixen lehet nézni, oda is heti rendszerességgel kerülnek fel az epizódok, mint a CBS All Accessre.

A széria The Walking Deadből is ismert Sonequa Martin-Green főszereplésével készült el, s mellette kiemelt szerepben még olyan színészeket láthatunk, mint Doug Jones, Anthony Rapp, Chris Obi, Shazad Latif és Mary Chieffo. A sorozatot Bryan Fuller készítette, azonban ő idővel kiszállt a produkcióból, hogy az American Gods munkálataira koncentrálhasson, így az első évadban Aaron Harberts és Gretchen J. Berg vitte azt, tőlük a stafétát a producer, Alex Kurtzman vette át, míg a a következő etapra Michelle Paradise fogja segíteni a munkáját co-showrunnerként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #8
    Hat igen ez a sorozat szerintem sem Trekes....
    Annyira akarnak vmi mely dolgot belevinni, hogy tok kusza az egesz tortenet. ( kisse mar gagyi )
    Hat igen a szereplok meghat .... egyedul Bohannon jo benne. :D ( ha igy irjak )
    Nekem a voyager, meg a Bakula fele enterprise jon be.
  • wraithLord #7
    A TOS-t elég nehéz mai fejjel nézni, mert gyakorlatilag a legalapabb sci-fi sorozat sztorikat lövik el, csak sokkal gyengébb minőségben, mint az újabb sorozatok (nyilván). Ha előbb láttad a többi Star trek sorozatot, akkor olyan érzésed van, mintha ugyanazokat a részeket néznéd nagyságrendekkel rosszabb kivitelezésben. Az őszintén szólva nekem sem jön be. Valószínűleg egyszerűen azért, mert már akkor nagyon régi volt, amikor megszülettem.

    A TNG, a DS9 és a VOY nagyjából ugyanazt a kort képviselik mind a Star Trekben, mind a sorozatgyártásban. Gyakorlatilag ők a Star Trek keménymagja. A TNG képviseli azt, amit Roddenberry eredetileg megálmodott. A DS9 már nem annyira utópisztikus és optimista, hanem elég erősen reflektál a valóságra. A Voyagerről nem tudom, mit lehet egy mondatban elmondani... Első női kapitány... Nem rossz, de a minőség évadról évadra erősen romlik, a vége pedig szerintem botrányosan össze lett csapva.
    A TNG első évadja tényleg elég gagyi, vagy legalábbis olyan érzésem volt, szóval, ha odáig jutottál, nem csodálom, ha nem tetszett.

    Az Enterprise ezekhez képest teljesen más, minden szempontból modernebb, de ízig-vérig maradt Star Trek, sőt, az egyik legjobb sorozat is lett. Azzal együtt, hogy a 4. évadnál elkaszálták...

    A Discoveryt nem tudom Star Treknek nézni. Már többször kifejtettem, hogy miért nem. A legfőbb problémám vele, hogy egyszerűen ellenszenves úgy ahogy van. Ellenszenvesek a karakterek, ellenszenves a légkör, amit a készítők létrehoztak. Semmi Star Trek nincsen benne. Sötét, ellenszenves, humortalan, ST-hez képest túlzottan komoly vagy komolykodó, és buta. Nincs mit szeretni rajta, nincs miért nézni.
    És ez nem "Trekkie okoskodás", ha nem Star Trek sorozat lenne, hanem egy random sci-fi sorozat, akkor is inkább nézném a Szulejmánt vagy a Barátok köztöt, mint ezt... Ha csak ezek közül lehetne választani... :D De megértem, ha tetszik. Legalábbis olyan szempontból, hogy nálam is van pl. egy csomó film, amiről tudom hogy szar, mégis bejön.
  • Wolfi24 #6
    Akkor én kivétel leszek, mivel nekem nagyon tetszik a sorozat és én örülök, hogy folytatják. Én a Star Trek sorozatokkal igen rossz viszonyt ápolok. Mivel többször is megpróbáltam a legelső szériát a 1966-os Kirk-ös verziót, de valamilyen elképesztő módon gagyi! És itt nem az akkori vizuális megvalósításokra értem, hanem a történetre és a cselekményre. Kb 15 rész után dobtam.
    Nekiestem a The Next Genereation-nak, az valamivel jobb volt, de az sem az igazi. Viszont az Enterprise-t imádtam. A harmadik évad volt nálam a csúcspont. Nagyon izgalmas volt. Aztán itt van a Discovery és én nagyon megszerettem.
    Fura ez pont fordítva van nálam a Star Wars-al. :D A Star Treknél az újabb részeket és filmeket szeretem jobban, míg a Star Wars-nál a régi részeket favorizálom jobban, míg az újabb epizódokat utálom. :)
    De hát ilyen az ember. Más embernek nem jön be, nekem igen és ezt el kell fogadni. Ismerek olyan embert, akinek a Baljós árnyak a kedvenc Star Wars része. Máig nem értem, hogy miért, de ez van. :D
  • wraithLord #5
    Igen, a TNG után azt bírom a legjobban.

    És még így is sokkal jobb vége lett, mint a Voyagernek...
  • Ender Wiggin #4
    Az Enterprise mekkora sorozat volt. És milyen durván bántak el vele a 4. évad végén...
  • wraithLord #3
    Ezek szerint biztos, de akkor beszarok, ha több évadot él meg, mint az Enterprise. Ekkora hulladékot Star Treknek nevezni. Nyilván nem a Star Trek mindennek az alfája és az omegája... :D De ezt ST-nek címkézni... Aki Abrams filmjein kiakadt, az erre mit szól? Roddenberrytől Nimoyig mindenki forog a sírjában, akinek valaha valami köze volt a franchise-hoz. :D
  • bmw #2
    Jaja...
  • NEXUS6 #1
    Nézi ezt még valaki?