Szekeres Viktor

Frankenstein krimisorozat van készülőben

Nemrég már láthattunk egy Frankesteines krimit, most érkezhet még egy.

Amerikában év elején kerültek berendelésre az országos lefedettségű tévécsatornák (ABC, Fox, NBC, CBS, CW) őszi premierre tervezett sorozatok pilotjai, hogy aztán azokat áprilisban forgathassák le. Az elkészült pilotokat májusban értékelik a csatornák, és választják ki azokat, melyekből valóban sorozat készülhet el. Ezek az új szériák zömében ősszel kerülhetnek bemutatásra, bár néhányat rendszeresen tavaszra csúsztatnak el.

A CBS csatorna Frankenstein címen egy olyan műfajú pilotot rendelt be, amire a cím alapján nem biztos, hogy azonnal következtetnénk: egy krimit. Jason Tracey szériája egy san franciscói gyilkossági nyomozóról szól majd, akit rejtélyes módon felélesztenek miután szolgálatteljesítés közben megölik. Folytatja is régi életét, azonban a felesége észreveszi, hogy más ember lett, és eközben kiderítik, hogy egy fura orvos, bizonyos Dr. Victor Frankenstein áll a reanimációja mögött.

Ha valakinek a koncepció ismerősnek tűnne, akkor az nem véletlen, hiszen nemrég Második esély (Second Chance) címmel már láthattunk egy reanimált főhőssel bíró nyomozós szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Dead Heat, 1988.