Szekeres Viktor

Megszüntették a legjobb harcművész sorozatot

Véget ér az Into The Badlands.

Amikor 2017-ben az AMC berendelte az Into The Badlands című sorozatának harmadik szezonját, nem gondoltuk volna, hogy az egyben az utolsó is lesz, de a csatorna múlt héten bejelentette, hogy nem folytatja a harcművész drámát. Ez azt jelenti, hogy az első évad hat része, valamint a második szezon tíz része után a harmadik 16 epizódjával befejeződik a széria. (A 16 részből 8-at már láthattunk, a következő 8 pedig március 24-től kerül adásba.)


A néhány évszázaddal a jelenünk után, tehát a jövőben zajló harcművész dráma egy majdnem mindenféle technológiától mentes, posztapokaliptikus, feudális berendezkedésű világban játszódik, ahol a karakterek zöme kézi közelharci fegyverekkel, illetve puszta kézzel rendezi le nézeteltéréseit.

Az Into the Badlands alapja a klasszikus kínai mese, a “Nyugati utazás". A sorozat Badlands vidékén játszódik, amely területen hét rivális báró osztozik. Ők ellenőrzik a mindennapi élethez szükséges feltételeket, és támaszkodnak saját lojális hadseregükre. A katonák olyan státuszt és kényelmet élveznek, amelyről földi halandó csak álmodik, és akik életüket is feláldozzák urukért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #3
    Beszüntetnek minden erőszakot, na akkor fog csak igazán elharapózni globálisan.
  • Ender Wiggin #1
    Ez maximum a legjobb balett-sorozat...