Szekeres Viktor

Az Aquaman nem csak a világ legsikeresebb DC-mozifilmje, de itthon is az lett

Nálunk már csak egy DC-filmet láttak többen a mozikban, mint az Aquamant.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az Aquaman világszinten minden idők legsikeresebb DC-mozifilmjévé vált, hiszen még a Christopher Nolan-féle Sötét lovagoknál is több bevételt hozott, sőt, a napokban minden idők legjobb 20 bevételű filmje közé is beverekedte magát globálisan. Az, hogy Jason Momoa olykor pihentagyú, de nagyon látványos akciózása Amerikában csupán a negyedik legsikeresebb film, és bevételben 200 millió dollárral elmarad a Sötét lovagtól, azt mindenki kedvére interpretálhatja, s eldöntheti, hogy az amerikaiak ennyire nem értenek hozzá, vagy pont ők láttak át a szitán.

Érdekesség, hogy a film hazai szereplése a világszinten való szereplést utánozza, vagyis nálunk az Aquaman ugyancsak minden idők egyik legsikeresebb DC-filmjévé vált. Sőt, a nézőszámát tekintve is a top közelébe került, ugyanis hétvégén a 400 ezer eladott jegyet is túlszárnyalta, és ezzel olyan elit társaságba került, aminek mindössze a Tim Burton-féle Batman - A denevérember a tagja, mely még a 80-as években váltott ki akkora érdeklődést, mint most az Aquaman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #3
    Te nyomorék....
  • zetortraktor #2
    " Ha itthon is a legsikeresebb DC, akkor a Tim Burton féle első Batmant miért látták többen?"

    Ez most hallatlanul ostoba kérdés, nem? Azért látták többen, mert több jegyet adtak el rá? Mert több embert érdekelt? Miért láttak többen egy filmet egy filmnél, amit kevesebben láttak? Ez magasfilozófia.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.02.20. 18:03:48
  • Zombee #1
    Van itt baki bőven. Ha itthon is a legsikeresebb DC, akkor a Tim Burton féle első Batmant miért látták többen? Kicsit kéne tudni fogalmazni. És tegyük azt is hozzá, hogy Amerikában csak 2018-ban volt negyedik, jobban mondva az elmúlt egy évben, mivel 2018-ban "csak" 220 milliót termelt otthon, tekintve, hogy december végi premier.