Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk a Monster Hunter-mozifilmet

Jövő év őszén érkezik Milla Jovovich legújabb játékadaptációja.

A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy 2020. szeptember negyedikén kerül Amerikában bemutatásra a Monster Hunter című mozifilm, amit Paul W.S. Anderson rendez Milla Jovovich és Tony Jaa főszereplésével. Mivel ez az időpont még elég messze van, így természetesen azt nem lehet tudni, hogy itthon mikor lesz látható az alkotás, hogy kapunk-e világpremiert vagy sem.

A film természetesen a 10 éve megjelent játék mozis változata lesz. A készítők nagy szerencséje, hogy a Monster Hunternek nincs különösebb története, a játékosok mindössze szörnyekre vadásznak benne és karakterüket fejlesztgetik, alakítják saját szájuk íze szerint, márpedig ez azt jelentette, hogy így a forgatókönyvet totális szabadság mellett lehetett megírni, mint ahogy a főhőst is úgy alkotják meg, ahogy akarják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #4
    Kula world filmben, az lesz a nyerő!
  • Ellaberin #3
    Én meg a "Pasians The Ultimte"-ot, meg a "The Last Chess King" -et! Dulva jók lesznek!!4!! Állítólag vissza tudják hívni Uwe Boll-t mindkét film rendezésére. Boll egyes információk szerint el fogja vállalni őket, de csak akkor, ha legalább három részes folytatásban mesélheti el a történeteket, mivel 1,5 - 2 órában ezeket kifejteni nem lehet.
  • Macropus Rufus #2
    ha már szörny vadászat: én ezt várom már évek óta, de vélhetően soha nem lesz belőle semmi

    https://www.youtube.com/watch?v=T3H0-lv6D3M
  • Macropus Rufus #1
    én már a következő filmeket várom:
    - Lemings: The movie
    - Blockout: Az idomok támadása (ez még munka cím, lehet jobb is lesz)
    - Gobliins 1-3
    esetleg egy supaplex mozi film?