Szekeres Viktor

Folytatódik az új Magnum-sorozat

Hawaii Five-0, MacGyver és most a Magnum - még mindig nagy az igény a klasszikus akciókrimi rebootjaira.

Az amerikai CBS csatorna úgy tűnik, elégedett a Magnum PI nézettségével, ugyanis bekérte a széria készítőitől a 22 részes második szezont, ami ősszel startolhat el. Az új Magnum mellett még két másik újonc széria részesült ebben a kegyben, az FBI című krimi, valamint a The Neighborhood című komédia.

Legutóbb akkor emlegettük a Magnum PI-t, amikor az eléggé visszafogott premiernézettség után, a folytatás iránti érdeklődés még inkább visszaesett: az akciókrimi második részét csak 6,2 millióan látták Amerikában a CBS csatornán (és a kereskedelmi korosztályban olyan alacsony nézettséget produkált a széria, amilyenre még talán nem is volt példa a csatornán egy második epizódos újonc tekintetében). Azonban idővel a csökkenés megállt és a Magnum is stabilizálódott 5,5 milliós tábor körül, bár a 18-49-es korosztályban a 0,7-es ratingnél nem valószínű, hogy a CBS-nek lesz kevésbé nézett, folytatódó sorozata.

Persze manapság egyrészt a tévés nézettségek visszaesésével a korábbi gyenge számok már nem számítanak pocséknak, másrészt, ha egy sorozat jó nemzetközi eladásokat produkál, akkor az amerikai érdeklődéstől függetlenül is folytatódhat. És a Magnum nevet biztosan el lehetett adni nagyon sok piacra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #1
    Tökmindegy, hogy nézik e elegen, világon mindig akad legalább 7 millió lökött aki megeszi, hogy Magnum = Tom Selleck.