Szekeres Viktor

Készül a Végső állomás rebootja

Új Végső állomás-epizód készül.

A 2000-es évek egyik legkreatívabb horrorsorozata a Fűrész-franchise mellett a Végső állomás (Final Destination) volt, amit remekül bizonyított az is, hogy a széria 5. része is képes volt olyan újdonságokat produkálni, melyek láttán az ember eldobta az agyát. Így hát nem meglepő az sem, hogy sok rajongó örömujjongással fogadta a hírt, miszerint készül az új epizód.

A The Hollywood Reporter értesülései Patrick Melton és Marcus Dunstan szkriptje alapján készül a Végső állomás rebootja. A projekt már elég régóta tervezés alatt van az ötödik rész kritikai és anyagi sikere miatt azonban évekig nem realizálódhatott. Azt sajnos még nem tudni, hogy miről fog szólni a film (vélhetően pár fiatalról, akik megússzák a halált, amely után elkezdeni levadászni őket véletlennek tűnő balesetek révén), de a feladat adott, egy olyan részt produkálni, amely méltó lesz a sorozathoz, mely 11 éven és 5 folytatáson keresztül több, mint 700 millió dolláros bevételt produkált a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Gondolom a "reboot" szótól áll fel a hátán a szőr. De lehet, hogy csak a cikkszerző használja a "folytatás" szinonímájaként. Egy a lényeg: nyomhatod a leereszkedő személyeskedést... (kaja a trollnak).
  • zetortraktor #3
    de félre az iróniával, mert azt nem mindenki képes dekódolni. részemről a legkirályabb kortárs horrorsorozatot folytatják, szóval az év híre. remélem, jó lesz, nem kell csalódni benne.

    (majd szóljatok, ha én is elkezdek hisztizni, csak mert csinálni merészelnek egy képregényfilmet vagy füves komédiát, vagy mást, ami hidegen hagy, mert akkor csendben felvágom az ereimet)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.01.12. 21:07:19
  • zetortraktor #2
    úúú, folytatást kap egy horrorfilm, te meg összeomlasz??:)))) hát, bakker, nem vagy semmi. nyilván nem érdekel, de ezen stresszelni? inkább arra várnék magyarázatot, hogy miért csak most??? szánalmas, amit ez a filmipar művel, igenis elvárom, hogy engem, mint egyéniséget kiszolgáljanak, mit hisznek ezek, hogy ki a fontos? én vagy a fanyalgó tömeg???
  • Frekvency #1
    szánalmas már amit a filmipar művel...egyszerűen szánalmas...