Szekeres Viktor

Új, időutazós mozifilm kapott szinkronizált előzetest

Megérkezett a Szerelmünk napjai magyar nyelvű előzetese.

Az Asa Butterfield és Sophie Turner főszerepésével készített Szerelmünk napjai (Time Freak) alapvetően nem mozis alapanyag, Amerikában csak pár napig játszották egy-két multiplexben, azonban Amerikán kívül akad pár ország, ahol mozis forgalmazás kap, többek között idehaza is. Aki kíváncsi a Big Bang Media premierjére, az február hetedikétől keresse a multiplexekben. Főleg, ha tetszik neki a magyar nyelvű előzetes.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Az Oscar-díjra jelölt kisfilm alapján készült produkció főhőse, a lángész Stillman (Asa Butterfield) nagy dolgokra hivatott, egy nap azonban barátnője, Debbie (Sophie Turner) váratlanul szakít vele. Stillman mégsem omlik össze teljesen, inkább azt teszi, amit minden összetört szívű fizikazseni tenne: feltalál egy időgépet, hogy teremtsen magának egy második esélyt.
Magával vonszolva legjobb barátját, Evant (Skyler Gisondo), Stillman megkísérel újrajátszani minden kínos találkozást, újrafogalmazni minden béna megjegyzést, hogy Debbie-vel való kapcsolatának minden pillanata tökéletes legyen. A fiatalember azonban az újabb és újabb próbálkozások során arra jön rá, hogy semmi sem tökéletes, akárhányszor játsszuk is újra.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!