Szekeres Viktor

Szörnyű lett a Holmes és Watson

Az efféle komédiáknál nem meglepetés, ha a konszenzus lelombozó.

Amerikában a héten bemutatásra került Will Ferrell Sherlock Holmes-os komédiája, a Holmes & Watson, melyben a komikus John C. Reillyval alakítja a címszereplőket. A film kezdése nagyjából hozta az elvárásokat, hiszen 6,4 milliós nyitókeddjét 3,5 milliós szerdai bevétel követte. A Sony 16 millió dolláros hat napos hosszú hétvégi teljesítményt vár a filmtől, ami eleve jelzi, hogy nem nagyon bíznak a 42 millió dolláros produkcióban annak ellenére, hogy a Will Ferrell-filmek sokkal jobban szoktak teljesíteni.

Mondanunk sem kell, hogy a gyenge szereplésnek kivételesen a film minősége lehet az oka, hiszen amellett, hogy a kritikusok nagyon lehúzták a filmet (jelenleg 2/34 pozitív/negatív kritikaarány mellett 6%-on áll a RottenTomatoes aggregátor oldalon), a nézőknek sem jött be a végeredmény, hiszen az exit pollos felmérések alapján D+ átlagosztályzatot kapott a film, ami nagyjából kettes fölének feleltethető meg.0

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #8
    Oldschool-ban mint Frank a tank :D
  • Kelta #7
    Nekem az első a Diszkópatkányok :)
  • Cyberdog #6
    Hmm... igen is meg nem is. Van egy-kettő filmje, ami tényleg nagyon gáz, de van egy-kettő ami nagyon szórakoztató- Például a 'Pancser Police' a 'Jégi Dicsőségünk' és a 'Felforgatókönyv' elég jók lettek.
  • Kelta #5
    Inkább azt mondanám, vannak elviselhető vicces filmjei, de sok van ami borzadály..
  • Ender Wiggin #4
    A tréler alapján ezt is tudni lehetett. 99%-ban az, hogy mit vágnak az előzetesbe, már prognosztizál...
  • zetortraktor #3
    Nem mondom, hogy nem értek egyet, de a megfogalmazás önellentmondás, mert igazából csak akkor lehet fogalmad a munkásságáról és arról, hogy milyen főszereplőnek, ha nézel filmeket tőle. Akkor pedig értened kell, hogy miért nézel.
  • Zombee #2
    Sose tudtam megérteni, mi visz rá valakit, hogy Will Ferrell filmeket nézzen. Epizódszerepekben meglepően szórakoztató is tud lenni, de főszereplőnek alkalmatlan.
  • Kelta #1
    Már a bemutatója is siralmas és cikis