Szekeres Viktor

Készül az új Ghost in The Shell-sorozat

A Netflix csapott le a GiTS új szezonjára.

2017-ban derült ki, hogy új animációs Ghost in The Shellt terveznek készíteni Kenji Kamiyama és Shinji Aramaki rendezésében, és a héten a Netflix jelentette be, hogy 2020-ban nálunk kerülhet bemutatásra a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex új szezonjának számító SAC_2045. A gyártást a Production I.G. és SOLA Digital Arts fogja végezni. A történetről egyelőre még nem nagyon lehet tudni semmit.

Az itthon Szellem a burokban, illetve Páncélba zárt szellemként is futó népszerű anime, aminek eredeti címe Kőkaku kidőtaiként, legutóbbi változatát egy hollywoodi élőszereplős film formájában kapta meg, ami elég nagy csalódást okozott bevétel szempontjából, így nem valószínű, hogy valaha is folytatódna, maximum később próbálhatják meg rebootolni. A Scarlett Johansson főszereplésével készített film Amerikában 41 milliós bevételt produkált, a világ többi részén pedig 129 milliósat - mindezt 110 milliós költségvetésből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #5
    Az eredeti GiTS egy valódi remekmű (a később CG-vel felturbózott változata már kevésbé, de belefér).
    Az élőszereplős film az eredeti anime meggyalázása. Mintha kiadták volna az írónak, hogy nézze meg az eredeti animét hang nélkül és találjon ki a képekhez valami zagyva hollywoodi kliséggyűjteményt, de még véletlenül se legyen köze se az eredeti sztorihoz, se a filozófiához, se a GiTS világához.
    Kb. az élőszereplős The Last Airbender kategória.

    Innentől csak reménykedhetünk, hogy a jogtulajdonosok - minimalizálva a veszteséget - eladták a jogokat olyanoknak, akik legalább megnézték az eredeti sorozatot.
  • leeloodallas #4
    Az egyetlen, ami tetszett ezekből, az Origa volt. A hangja egy csoda.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Az összes GITS remek volt (a filmek, a régi SAC-ok, a belőlük kifaragott filmek is, és a reboot is --- sőt, az újkori Motoko-val annyira megbarátkoztam, hogy sokkal szexibbnek és menőbbnek tartom, mint a korábbit, még úgyis, hogy ő nem villantott side/boobot sosem).
  • kvp #2
    Az egeszestes anime-k sem voltak tul jok, de ket korabbi Stand Alone Complex sorozat erdekes volt, mivel kevesebb muveszi kompozicio es tobb tortenes es filozofia kerult belejuk, raadasul technikailag ertheto modon. Kivancsi leszek mit hoznak ki belole.
  • Jawarider #1
    Csak jó is legyen mert a filmtől nem fostam össze magam.