Szekeres Viktor

Nagy visszatérő a James Bond 25-ben

Kiderült, hogy egy korábbi szereplő is visszatér az új James Bond-epizódra.

A The Daily Mail értesülései szerint Lea Seydoux szerepelni fog az új James Bond-mozifilmben - ő a 24. részben Dr. Madeleine Swannt alakította általános megelégedésre. A lap úgy tudja, hogy őt Daniel Craig invitálta vissza, és a rendező, Cary Joji Fukunaga rábólintott a kérésére. A lap idézi is Fukunaga erre vonatkozó szavait. Az már korábban kiderült, hogy Seydoux mellett visszatér Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Naomie Harris

A filmet rendező Cary Joji Fukunaga 2009-ben a zseniális Sin nombrével robbant be a köztudatba, amit két évvel később egy Jane Eyre-adaptációval követett, a harmadik filmje pedig a Beasts of No Nation volt - az IMDb-n mindegyik 7.0-s osztályzat fölött áll. Leginkább azonban mégis egy tévésorozatnak köszönhetően vált híressé, hiszen ő rendezte a True Detective első szezonját, valamint a Netflixen nemrég bemutatott Maniacet is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Megeshet ám, hogy nem akarták neki megadni a kért összeget, erre megszellőztette, hogy kilép, a sajtó meg foglalkozni kezd vele. A nyilvánosság sokmindenre lehetőség.
  • zetortraktor #4
    Igen. Biztos fel akarta nyomni az árat, mert annak az a módja, hogy bulvárlapokhoz kell szaladgálni, nem arra vannak az ügyvédek, akiknek megmondja, hogy vagy x összeget mondanak a tárgyalásokon a producereknek, vagy nem vállalja. Ehh, emberek, egy kis ész. Vagy értelmes forrásokból tájékozódni Ezért tart rosszfele a világ, mert mindenki folyamatosan benyeli a megalapozatlan híreket.
  • Zombee #3
    De, volt olyan. Meg olyan is, hogy mégis. Aztán lehet, hogy még egy mégse. És most ő lesz Bond. Gondolom, így akarta felnyomni az árát, tekintve hogy az utóbbi két elég nagy sikernek bizonyult. Ha a boxofficemojo-val számoltatsz kicsit, összeveted a régebbi részek 2018-asra számított bevételeivel, úgy sem állnak rosszul. Ki sincs öregedve, 50 éves, Roger Moore 58, Sean Connery 53 évesen nyugdíjazta a karaktert.
  • bmw #2
    Most megis Craig lesz Bond? Nem ugy volt, hogy nem vallalja?
  • CairoJack #1
    Imádtam Léa Seydoux alakítását az Adéle életében, de mint Bond lány, nálam -1-es. Számomra konkrétan ő nyírta ki az előző Bond filmet, szóval kár érte, hogy visszatér. :(