Szekeres Viktor

Kiszivárgott az Avatar 2, az Avatar 3, az Avatar 4 és az Avatar 5 tervezett címe?

Valaki egy dokumentumot látott, amiből kiderült, hogy mi lesz az Avatar-filmek címe.

Nemsokára kezdődik az Avatar 4. és 5. részének forgatása, hiszen James Cameronék az első két epizód munkálatait már letudták (bár rengeteg utómunka még hátravan). Ezekről csak annyi derült ki, hiszen lesifotók nem nagyon készülhettek a stúdiós felvételek miatt, hogy nagyon, nagyon sokat forgattak vízben vagy víz alatt.

Azonban most nem ez bír hírértékkel az Avatar-franchise kapcsán, hanem az, hogy a BBC News bizonyos filmes dokumentumok alapján tudni véli, hogy mik lesznek az elkészítendő filmek címe. Ezeket természetesen nem erősítették meg hivatalosan, de ha hinni lehet az infóknak, akkor az Avatar 2 Avatar: The Way of Water címen fog futni, míg a tovább epizódok Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider és Avatar: The Quest for Eywa címen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #9
    Késik az... nem is kicsit... és nem is először. A 2. rész bemutatóját eredetileg 2014-re tervezték. 2013-ben említette Cameron először, hogy szeretne egy 3. részt is. Majd később már arról beszélt, hogy a három film egyszerre lesz forgatva és 2016-18-ig be is mutatják a mozikban. 2017-ben már 4. és 5. részről is beszélt.

    Igen... nem érdekel engem sem, hogy mi lesz az Avatar 2 feltételezett címe... aminek a moziba kerülési dátuma, még vagy hússzor is változhat.
  • zetortraktor #8
    Abban egyetértek, hogy például ma már engem sem érdekel a folytatás, és mások is lehetnek így az első előzetesig, de nem késik, így van tervezve, ráadásul milyen szempontból "baj" ez? Baj, mert aggódsz a bevételeik miatt? Gondolom, nem, bár nyilván csökkenni fognak, de minden idők legsikeresebb filmjénél egy csökkenés nem annyira aggasztó - főleg, hogy az eltelt időben egy generáció fedezhette fel pluszban magának az Avatart, szóval potenciálisan sokkal nagyobb közönséget érhet el. Még ha a mozinézők felét nem is fogja érdekelni, akkor is rengeteg lesz az új néző. Attól meg gondolom, rosszabb nem lesz, hogy ennyi éven át írták egy írószobában, mint egy sorozatot.

    Elég sok filmnél megesik, hogy sok évvel később folytatódik csak (ld. idén a Hihetetlen családot, ami mekkorát aratott), és inkább amiatt szoktak ostorozni franchise-okat, mert túl hamar köpdösik ki magukból a folytatásokat.

    Akárhogy is, a sok pihenést nem ellenzők örülhetnek, a gyors folytatást kedvelők pedig annak örülhetnek, hogy a második rész után évenként fog jönni (gondolom) a többi.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.11.08. 11:16:19
  • Prof William #7
    Valamint az is baj hogy már 10! éve késik a folytatás.

    Ha teszem azt 2 éven belül jön az új Avatar akkor még él a hype de 10 év után egy igazán szűk keménymagon kívül már nem sok embert fog érdekelne a folytatás. Az emberek nagy része max egy max egy "oké majd meglesem" szintjén gondol rá. Nem ilyen Star Wars féle rajongással.

    És ahogy lentebb írták. Az Avatar már 10 éve is csak a látvány miatt volt még éppen oké mert történet elég gyenge volt. A látvány ma meg már minden blockbusterben alap.
  • Zombee #6
    Az a baj az Avatarral, hogy akkor baromi látványos volt, de egy 100+ milliós filmnél ez ma már alap. Meg amúgy is majdnem teljesen animált, ma már senki sem fog leseggelni tőle, a sztori meg 10 éve is elég vérszegény volt.
  • zetortraktor #5
    Ha nem tetszik, akkor nem nézem meg, de az Avatar annak ellenére, hogy érdekelt, elég kicsit pukkant nálam, még techdemó szinten sem volt nagy eresztés, egy szimpla animációs film volt. Nyilván profi kinézettel, de az ilyen rajzolt vagy rajzolt-élőszereplős hibrid cuccok sosem kötöttek le.
  • Zombee #4
    Szerintem az Avatar játékot már mindenki elfelejtette. A filmmel ellentétben az nem volt korszakalkotó, csak egy kötelező filmes játék. Manapság lehet meg se jelenne nagy gépekre, csak mobilra, mikrotranzakciókkal. :)
  • wraithLord #3
    Ez Cameron reboot ellenes stratégiája? Akármilyen lesz a fogadtatása a filmeknek, kész van már az 5. részig, úgyhogy ha tetszik, ha nem, megnézed őket? Bárcsak pl. a Hellboynál csinálták volna ezt. :D
    Az Avatarnak már az első része sem érdekelt, és bár nézhető, de gyakorlatilag a filmipar "techdemója". Ami nem feltétlenül jelent rosszat, mert sok egyéb alkotással ellentétben legalább szakmailag/technikailag jó volt.
  • Ender Wiggin #2
    ne felejtsd el a játékot sem... meg a sok szirszart, amit a navik képével árulnak. franchise az a javából.
  • takysoft #1
    "Avatar-franchise"
    volt 1 rész eddig :D