Szekeres Viktor

Készül a Spinédzserek feldolgozása Hollywoodban

Egy jól ismert tinifilm kaphat új változatot.

Hollywood fel tervezi dolgozni az 1995-ös tinikomédiát, a Spinédzsereket (Clueless), legalábbis a Deadline erről értesült, és az is kiderült, hogy az új változat forgatókönyvét Marquita Robinson fogja írni, akinek a nevét legutóbb a GLOW írói között láthattunk. Mivel a projekt még a fejlesztés kezdetén jár, ezért egyelőre semmilyen konkrét infó nem áll rendelkezésünkre a feldolgozással kapcsolatban.


Az Amy Heckerling által rendezett eredeti Spinédzserek annak idején elég nagy siker volt, Amerikában 56 millió dolláros bevételt hozott, és olyanok pályáját indította be, mint Alicia Silverstone és Paul Rudd. A hivatalos magyar leírása a következő: " Nem könnyű a legnépszerűbb és legdögösebb csajnak lenni a Beverly Hills gimiben. Főleg ha téged irigyel minden ármánykodó Babesz (nőnemű baba), tapadós Bunyesz (gusztustalan pasi) és bekattant (kiakadt) tanár, ha későn adod le a leckédet! Mégis a 15 éves Cher valahogy egyben tartja a dolgokat, sőt, még olyan tananyagon kívüli prodzsektekre is talál időt, mint megtalálni a megfelelő párt a retorikatanárnak, vagy fazonalakítást csinálni egy slampos barátnőnek. De Cher takaros világa kezd szétbomlani, amikor hirtelen feltűnik a színen két Baresz (gusztusos pasi): egy szexi és stílusos új osztálytárs és Cher darabos de aranyos ex-féltestvére. Cher most megtudja, hogy milyen az, ha felbukkan a szerelem. "

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    biztos? utána rögtön batgirl lett plakátos fejjel és kírt névvel. ez eléggé beindulós:) nyilván azonnal kipukkant, mert két kiemeltebb főszerep után nem kapott semmit, de volt egy kis felfutása.
  • Zombee #3
    Én nem érzem, hogy Alicia Silverstone karrierje annyira beindult volna. :)
    Amúgy középiskolásokról szóló filmekben mindig felnőttek vannak, anno az Amerikai Pitében is 20+ évesek érettségiztek.
    De ezek hogy babesz, bunyesz, baresz szörnyűek, mint valami fogyatékos. Tudom, nem ítélkezhetek mert az eredetit sem láttam, de ez akkor is szar volt már 1995-ben is.
  • zetortraktor #2
    Nem hiszem, hogy olyan bonyolult egy 18 évesnek 15 évest játszania, és az sem hiszem, hogy meglepő lenne, hogy Hollywoodban kénytelenek 18 fölött castingolni ilyen, kiemelt szerepeket, különben túl sokáig tartana a forgatás a fiatalkorúakra vonatkozó szakszervezeti előírások miatt.
  • kandella #1
    15 éves? Ha-ha-ha.