Szekeres Viktor

Visszatér a Legyen ön is milliomos!

A TV2 csapott le a klasszikus vetélkedőre.

A TV2 hétfői sajtótájékoztatóján amellett, hogy bejelentette októbertől érvényes műsorrendjét, a jövőre vonatkozóan is elhintett pár dolgot, és ezek közül a legnagyobb durranás az volt, amikor kiderült, hogy feltámasztják a Legyen ön is milliomos! című vetélkedőt, melynek műsorvezetője Vágó István, Fábry Sándor és Friderikusz Sándor után Gundel Takács Gábor lesz.


A játékot 1998 szeptemberében kezdte sugározni Nagy-Britanniában az ITV1, és nézőszáma 19 millióra emelkedett, mire nemzetközivé vált. A Celador 67 változat licencét adta el több, mint 100 országba. A magyar verzió 2000. február 29-én az RTL Klubon volt látható egészen 2008-ig, amit 2009-ben egy sztárjátékosokkal rögzített évad váltott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #8
    Tudom.
  • JonasSandor #7
    Igaz hogy azok ismétlések az rtl goldon de ne szolj senkinek XDXDXD
  • Jawarider #6
    Visszatér ? Vágóval hónapok óta megy :)
  • Andrevv #5
    Jól teszed, hogy nem nézed azokat, de ha az RTL-t nézed, akkor még rosszabb...
  • Cyberdog #4
    Ha vissza is tér, én nem fogok. Távol tartom magamtól a kormánypropagandát. MTV csoport, TV2 csoport, HÍR Tv, Echo TV. Inkább kihagyom őket.

    Jut eszembe, nem tudja valaki, hogy a TV2 csoport elkezdte kifizetni az elmúlt 1 év a szerzői és sugárzási jogdíjait? Vagy még mindig kalózkodik állami támogatással?

    Én úgy tudom, hogy a nemzetközi joghatóságoknál a feljelentés megtörtént a Vajna TV-k ellen.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.09.27. 09:11:01
  • quatlander #3
    Ha visszatér az nem gond, nézhető volt. De miért Gundel?!
  • grobs #2
    Ez akkor amikor Vágóval ment érdekes volt, de Friderikusz se tudta elvinni nemhogy Fábry. Gundel Takács meg mindegyiknél gyengébb. Teljesen fölösleges "élesztgetni". Egy majdnem 20 éves formátumhoz minimum műsorvezető zseni kellene, hogy élvezhető legyen ... az meg az egész országban nincs.
  • bertino #1
    pompás.