Szekeres Viktor

Megszüntették a The Big Bang Theoryt

A 12. lesz az utolsó szezonja az Agymenőknek.

Nemrég még arról számolhattunk be, hogy míg tavaly ősszel arról szólt a spekulálás, hogy a 12. évaddal befejeződhet a The Big Bang Theory, ugyanis annak részenkénti költségvetése már a 10 millió dollárt is meghaladja, a CBS csatorna úgy látta, hogy megvan az esély arra, hogy további szezonok készülhessenek. A CBS elnöke legalábbis májusban azt találta mondani, hogy ha rajtuk múlik, akkor a komédia nem jövőre fog zárulni.

Természetesen mindehhez az is szükségeltetett, hogy a stúdió újabb szerződéshosszabbításról egyezzen meg a színészekkel, akik jelenleg több, mint 300 millió forintot kapnak az epizódokért, azaz a 3,5 napos próbafolyamatért, valamint egy esti, élő közönség előtti pár órás felvételért. Nos, annak ellenére, hogy a stúdió és a csatorna tárgyalásai elég jól álltak, a színészek elé már nem jutott el a gyártók igénye, ugyanis Jim Parsons múlt hét pénteken jelezte, hogy nem vállalja az esetleges 13. évadot. A készítők hétvégén még megpróbálták meggyőzni őt, hogy gondolja meg magát, azonban a színész hajthatatlan volt, így a héten bejelentésre került, hogy a sorozat a 12. szezonnal, a 279. epizódjával véget fog érni. Szerencsére addig még 24 részt végigröhöghetnek a rajongók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Voltan #8
    Értem :D Agreed.
  • Tinman #7
    Hát pont ez a lényeg :-D

    Akkor herélték ki először, amikor kezdték elhagyni a geek témát és akkor herélték ki újra, amikor átment Jóbarátokba.
  • Voltan #6
    A kappant már nem nagyon lehet még egyszer kiherélni, de értelek, és egyetértek :)
  • Tinman #5
    Minden részét láttam.

    Természetesen(?) nem lett jobb. Sőt, sokkal rosszabb lett. Pontosan ugyan az történt ezzel is, mint a The Simpsons-al. Egyre inkább meg akart felelni az LMBTQ és PC-féle kényszeres, görcsös baromságoknak, miközben a TBBT átment Jóbarátokba.

    A mélyrepülés pontosan akkor kezdődött el, amikor egyre inkább kezdték a háttérbe tolni Sheldon savant/autista karakterének jellemzőit, amikor a tudomány és az IT történéseire már elfelejtettek reagálni és amikor túltolták durván a "csajokpasikpárkapcsolati" szarságokat.

    Egy undorító n+1. retekhalom lett belelő, egy herélt kappan!
  • Tinman #4
  • Voltan #2
    Őszintén? Ez a sorozat már pár éve kifújt.

    Az első jópár évad egészen zseniális volt, a geekekkel, a kameókkal, meg a kultúrális utalások tömkelegével, telitalálat karakterek, egyedi hangvétel, tíz pont.

    Aztán lassacskán ezek a spéci dolgok kezdtek megfakulni, kikopni, eltűnni. És aztán lassan olyanná vált, mint bármelyik másik sitcom, és az már ide kevés volt nagyon szerintem.

    Pár éve nem követem már, nem tudom, jobb lett-e azóta, de kétlem. Szóval szerintem ez egy időszerű döntés volt már.
  • professional #1
    Már rég nem arról szól amiről kellene...