Szekeres Viktor

A Jurassic World 2 is a milliárdos filmek közé tart

A nemzetközi bevételeknek hála a JW2 biztos, hogy szállítja az egymilliárdos bevételt.

A nézők megint szavaztak a pénztárcájukkal, s annak ellenére, hogy Amerikában a Jurassic World folytatása meg sem fogja közelíteni az első rész 650 millió dollárt meghaladó bevételét (inkább olyan 350 millió körül várható a végeredmény), a nemzetközi bevételek nem fognak ilyen mértékben lankadni, s már most biztosra vehetjük azt, hogy a filmnek meglesz az egymilliárd dolláros globális bevétel.

Ezt azért vehetjük biztosra, mert pár nappal a nemzetközi bemutatót követően már 561 millió dollár folyt be az Amerikán kívüli vetítésekből, s a film több helyen is csúcsközelben teljesített. A legjobb nemzetközi piacnak természetesen Kína számít, ahol már 202 millió dollárnál tart a dinoszauruszos darab. Ezen a hétvégén egyébként 17 új piacon került bemutatásra a Bukott birodalom, s ezek közül 16-on a legnézettebbnek bizonyult.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jrex #3
    A 170 milliós költségvetése egy átlagos mai blockbusterének felel meg. Szóval kb minimum 6x-os bevétel nemigazán számìt bukásnak :D
  • kalapos01 #2
    Persze. És harmadik része sem lesz. Meg elbocsátások jönnek a Universalnél, meg nem lesz további spinoff, mert kevesebb, mint két hét alatt 700+ millió dollár globálisan ELFOGADHATATLAN! (Mindig érdekes laikus véleményeket látni egyébként.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.06.26. 18:44:14
  • Ender Wiggin #1
    és mivel baromi drága volt, lehet, hogy még így is hatalmas bukta lesz anyagilag...