Szekeres Viktor

A magyar nézők imádták a Jurassic Worldöt

Itthon több embert érdekelt a második Jurassic World.

Ugyan még nem volt meg a Jurassic World: Bukott birodalom amerikai premierje, de abban biztosak lehetünk, hogy a film iránt közel sem fognak annyian érdeklődni, mint az első rész esetében. Itthon viszont ismét csak szembe mentünk a kint trendekkel, hiszen nálunk a második részt többen választották az első napokban, mint az elsőt.

A különbség persze nem jelentős, de mindenképp arra utal, hogy a közönség igencsak szerette a Jurassic Worldöt. A folytatást 118 953-an nézték meg csütörtök és vasárnap között, s ha a szerdai előjátszásokat is hozzávesszük a nézőszámhoz, akkor az máris 127 838-ra nő. Azt pedig mondanunk sem kell, hogy így magasan a 66 moziban játszott film vezette a heti mozis toplistát idehaza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #4
    Nem.
  • Zombee #3
    A cím valószínűleg az első részre utal. Bár ezt a címet így 3 évvel később már nem adnám cikknek, ciki. :)
  • zetortraktor #2
    Már két éve bemutatták, hova akarsz várni? Régen kiderült, hogy mi a véleményük, amit a 2. rész megnézésével meg is erősítettek.
  • asgh #1
    A szerző keveri az "imádták" és az "érdeklődtek iránta" kifejezéseket.
    Sokan megnézték, mert felkeltette az érdeklődésüket, de hogy imádták-e az majd a véleményekből és az újranézésekből, netflix nézettségi adatokból, stb. derül ki.