Szekeres Viktor

Előzetest kapott az Attack on Titan 3. szezonja

Itt az Attack on Titan folytatásának előzetese.

Japánban júliusban folytatódik az Attack on Titan című anime a harmadik szezonnal, és lejjebb meg is lehet nézni az új részekhez készített előzetest. Azt az előzetest, ami angol feliratot is kapott, plusz eléggé önmagáért beszél, így minden egyes szó felesleges lenne elé.


A tévésorozat egy dolog, de mint arról korábban beszámoltunk, a japán élőszereplős változat után Amerika is dolgozni kezdett egy saját Attack on Titanen. A Hajime Isayama írt és illusztrált történetre a Legendás állatok és megfigyelésük egyik producere, David Heyman vetődött rá. A tervek szerint a film a két részes japán változat feldolgozása lenne.

Az Attack on Titan egy népszerű manga, illetve anime, mely egy olyan világban játszódik, ahol az emberiség maradéka összefüggő városokban él, melyeket hatalmas falak választanak el a külvilágtól. Ezen falaknak az a szerepe, hogy kívül tartsák a titánokat, melyek gigantikus humanoid teremtmények, akik látszólag ok nélkül táplálkoznak emberekkel, s nekik köszönhetően csökkent kritikus méretűre az emberi populáció mérete a Földön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    Ha Hollywood rácuppan, akkor ebből is az eredeti történet lebutított - a jenkik által is érthető - változata lesz.

    A Dragon Ball-l sikerült elérniük.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.04.30. 22:00:39