Szekeres Viktor

Egy évet csúszik az egyik várt idei X-Men film

Az Új mutánsokat csak jövőre láthatjuk.

A The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a 20th Century Fox elkezdett kavarni az X-Menes filmjeinek premierdátumaival, és néhány meglepő változásra is sort kerített. Eredetileg április 13-án került volna Amerikában bemutatásra az Új mutánsok (New Mutants) című horror, azonban a stúdió úgy döntött, hogy csak 2019. február 22-én engedi moziba a filmet.

A New Mutants rendezője Josh Boone, a film Scott Neustadter és Michael H. Weber forgatókönyve alapján készült. A szkripten korábban Boone Knate Gwaltney-vel dolgozott és készített el belőle pár változatot. Miután az X-Men: Az elsők a 60-as, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai a 70-es, míg az Apokalipszis a 80-as években játszódott, a New Mutantsnak a kilencvenes évek fog otthonául szolgálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TBTPumpa #4
    Csak nem a Disney jelenléte miatt történt ez?
  • Dynamic #3
    Na f*sza Én is vártam...
  • zetortraktor #2
    Ha így gondolod, akkor szerintem nem a filmnek, hanem neked nincs közöd az X-Menhez. (Mindenben X-Men, csak éppen ők a fiatalok. Az pedig, hogy végre valahára nem tipikus pusztítás pornó egy képregény-adaptáció, inkább üdvözlendő dolog. Sokan szerintem a Deadpoolra is azt mondaná, hogy semmi köze az X-Menhez, de épp azért jó, mert nem tipikus.)
  • zsozso29 #1
    inkább töröljék az egészet mert ez nem semmi köze az x-menhez