Szekeres Viktor

Will Smith és a varázspálca a sokak által várt fantasy előzetesében

Most már tényleg nyakunkon a Bright premierje.

A Bright, aminek a forgatókönyvét Max Landis írta, aki a jelen egyik legjobb sorozatát, a Dirk Gently's Holistic Detective Agency-t is viszi, így már érthető, hogy miért annyira várt a film, aminek a premierje itthon december 22-én lesz a Netflixen. Íme a (most már tényleg) utolsó előzetes hozzá, amely még mindig hoz új jeleneteket.


A filmben az orkot Joel Edgerton, míg az embert Will Smith fogja alakítani, Lucy Fry pedig egy elfet (azaz tündét) játszik majd, de a Suicide Squadot és Az utolsó műszakot is jegyző David Ayer rendezésében Noomi Rapace, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri és Kenneth Choi is benne lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    2. rész berendelve a Netflix részéről... Will smith jelezte, hogy visszatér Daryl Ward szerepére.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.12.27. 00:19:04
  • Cyberdog #3
    Most sem készült... feltehetően a Shadowrun univerzum inspirálta a filmkészítőket, de nem ott játszódik. Minthogy a modern fantasy megteremtője Tolkien, de R.A. Salvatore - Sötét Elf sorozata, ettől még nem Középföldén játszódik.

    Összegezve a Netflix végül is a Shadowrun-hoz hasonló univerzumot teremtett meg.
  • kvp #2
    Nem sok film keszul a Shadowrun vilagaban, szoval nem nagyon van mibol valogatni annak aki cyberpunk fantasy-t keres. Ellenben ha nem lesz legalabb olyan vicces mint a MIB elso resze, akkor ize... mert rendes tortenetre azert szerintem senki nem szamit.
  • Ender Wiggin #1
    Sokak által várt? Végülis gondolom többen várják, mint mondjuk az influenza-szezont...