Szekeres Viktor

Spielberg új scifije még mindig várós: itt a Ready Player One új előzetese

Újabb trailert kaptunk a várva várt scifi-adaptációhoz.

Ernest Cline bestseller-adaptációja március 30-án kerül bemutatásra, szóval épp itt volt az ideje egy új előzetesnek, mely semmiképp sem okoz csalódást, legalábbis azoknak biztos, hogy nem, akik ismerik a könyvet.


A filmben a főhőst, Wade Wattsot Tye Sheridan játszhatja majd. Sheridan fiatal kora ellenére nagyon jó filmekben szerepelt eddig Az élet fája után előbb a Mudban, majd a Joe-ban kapott szerepet. Tavaly pedig a Scouts Guide to the Zombie Apocalypse-ban bolondozhatott. Mellette még szerepelni fog Olivia Cooke, Mark Rylance, Simon Pegg, TJ Miller és Ben Mendelsohn is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #11
    Én azon röhögök, hogy egyesek a legutolsó 3 pixeles elmosódott izéből is megmondják melyik WOW karakter, de a piros ruhás csaj mögötti böszme nagy citromsárga rajzfilm pikachut senki nem veszi észre, mert mindenki a csajt stiröli. :D
  • Inquisitor #10
    Sehol nem írtam, hogy olyan minőségűt gyártott az elektromos hulladékból, mint a bolti. A könyvben is egy fontos pont volt, ahol már meg tudta fizetni a jobb rendszert, a teljes haptikus ruhát is. (Jut eszembe, nem akar valaki hozzám vágni egy Tesla Suitot, a teljes verzió csak 5000GBP?) És szerintem a felfüggesztett haptikus rendszer mind a két trailerben benne van, picit értelmesebb, mint az a hülyeség az Asasin Creed filmben. Amúgy most is kapható hasonló, csak az konkrétan székként van definiálva. VR/AR témában érdemes meglesni a Dennou Coil c. animét, ami egy AR szemüveg függő világban játszódik és bő tíz éves. Nem véletlen, hogy az Apple is ezerrel vásárolja fel azokat a cégeket, akik kellenek nekik ahhoz, hogy 220-ra a legjobb AR okosszemüveget piacra dobják.
  • NEXUS6 #9
    Jól hangzik, erre inkább kíváncsi vagyok, mint másfél óráig azt bámulni, hogy játszik valaki olyan játékokkal, amit VR-ral is meg tudnak valósítani 5 éven belül.

    Múltkor mikor meguntam a VR-ozást elkezdtem végignézni a VR-os sci-fi filmeket. Nagyon fájdalmasak voltak. Sci-fi-ben szerintem ezt a műfajt nem kéne erőltetni, mert pillanatokon belül valóság lesz és csak röhögünk az egészen.
  • Zombee #8
    Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére... mekkora egy szar film volt.
  • cateran #7
    Imadom 1 cyberpunkot...de ennek semmi ertelme....Ha hulladekbol elo lehet allitani ugyanazt a minoseget produkalo termeket, mint ami amugy a boltban csillagaszati osszegbe kerul, akkor annak mi ertelme?..jo, vannak a sznobok...aztan? Mivel ez a fajta VR megvalositas mar ma elavult es kezdetleges (fizikai ter kell hozza megspekelve a mozgassal) csak kontrollalt kornyezetben hasznalhato (nem maszkalhatsz vele az utcan, mert kinyirod magad..vagy mast)) igy mas ugysem latja mekkora majer vagy....
  • polgar042 #6
    Más is kiszúrta Chucky-t a Gyerekjáték sorozatból?
  • Inquisitor #5
    A főszereplőn volt a trailerben 4-5 féle szemüveg. Gyakorlatilag ő többek között abból él, hogy szemétből gyárt ilyeneket másoknak is. A teljesen átlátszó szemüveg szerű cuccok meg a bolti, amit kevesen tudnak megfizetni. Másrészt volt egy durva világ gazdasági probléma, megspékelve éghajlat változás nyomában járó kajahiánnyal, szárazsággal, stb. Az USA legnagyobb része olyan, mint most Detroit, csak ilyen Venezuelai élet színvonalon és vásárló erővel. Szóval ha nincs kereslet, nincs fejlesztés.
  • Axlkenobi #4
    Retró, retró, retró, nosztalgia, nosztalgia, nosztalgia... Az elmúlt x évben hollywood mást se csinál, csak nyíg a '80-as, '90-es éveken. Nem fogok hazudni, hihetetlen hangulatosak a Ready Player One előzetesek, de igazából Spielberg miatt nézem meg. Ha valami J.J. Abrams-féle hülyegyerek csinálná annyira sem érdekelne mint egy tányér mazsola.
  • NEXUS6 #3
    Nosztalgiának pont jó lesz, tinik meg le vannak xarva! :)
    Csak ha ez 2045-ban játszódik akkor ahhoz képest amit az elmúlt 30 évben kitaláltak, alkottak senki nem fog semmit csinálni a köv 30-ban? Amúgy meg ilyen VR szerintem a köv 10 évben lesz és nem 30 év múlva.
  • Ender Wiggin #2
    A tréler meh, de a depeche azért király...:-D