Szekeres Viktor

Horroros lesz az új Sabrina, a tiniboszorkány sorozat

Ismét a képernyőn láthatjuk Sabrinát.

Az amerikai CW csatorna egyik nagy sikere volt mostanában a Riverdale című képergény-adaptáció, és ezt a csatorna egy spinoff berendelésével akarta meglovagolni, amivel behoznák a szériába a természetfölötti aspektust. Az Archie Comics-nak, amire épül a sorozat, ugyanis van például szuperhősös vonala is, azonban már nyáron is arról szóltak a pletykák, hogy Sabrina Spellman, a Sabrina The Teenage Witch, azaz a Sabrina, a tini boszorkány tűnhet fel a sorozatban. Nos, nem feltűnik, hanem saját sorozatot kap. Érdekesség, hogy a spinoff alapjául szolgáló azonos című képregény műfaja horror, hangnemében inkább a Rosemary gyermekét és Az Ördögűzőt idézi meg.

A CW októberben el is kezdte fejleszteni az Riverdale első spinoffját, a The Chilling Adventures of Sabrinát, amely azonban végül nem náluk, hanem a Netflixen landolt, ugyanis a streaming szolgáltató a semmiből berendelt belőle két 10 részes évadot. A tervek szerint az új sorozat afféle eredetsztori lenne, illetve sötét felnövés történet, mely során a tinédzser boszorkány kalandjait követhetnénk, amiket borzalmak és okkult tanok szegélyeznek. Benne Sabrina gonosz erők ellen venné fel majd a harcot, amik őt, családját és az emberek világát fenyegetik, s eközben nagyon fog küzdeni kettős énjével is, hiszen félig boszorkány, félig pedig halandó, amit nem egyszerű egyeztetni.

A sorozat készítője Roberto Aguirre-Sacasa lesz, aki a Riverdale-t is jegyzi (valamint ezt az új vonalas Sabrina-képregényt), a pilotot pedig az ugyancsak Riverdale-es Lee Toland Krieger rendezi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!