Szekeres Viktor

Will Smith alternatív jelenes, orkos fantasyje megkapta végső előzetesét

Nemsokára láthatjuk a Brightot.

Az év egyik legizgalmasabb filmes premierje a Bright lesz, csak reménykedhetünk abban, hogy jól fog elsülni a fantasy, ami egy olyan világban játszódik, melyben a mi valóságunk egy fantáziavilággal keveredik egy alternatív idősíkon. A történet főhőse egy ork rendőr, aki egy ember társat kap maga mellé. Kettejük együttműködése akkor vesz furcsa fordulatot, amikor birtokukba jut egy nagyon erős és illegális varázspálca.


Az orkot Joel Edgerton, míg az embert Will Smith fogja alakítani, Lucy Fry pedig egy elfet (azaz tündét) játszik majd, de a Suicide Squadot és Az utolsó műszakot is jegyző David Ayer filmjében Noomi Rapace, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri és Kenneth Choi is benne lesz. A Bright forgatókönyvét Max Landis írta, és az utolsó előzetesét fent meg lehet nézni. A premier itthon december 22-én lesz a Netflixen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #7
    Ok talan nem voltam eleg egyertelmu az egyes szam - tobbes szam hasznalataval...A FOSZEREPLO ORK nez ki hulyen, foleg, amikor a tobbi ork mellett all...

    Az meg biztos, hogy nem "nemreg ebredt a magia" ha 1 orkka alakult ember (vagy hogy keletkeztek) koztisztviseloi, mi tobb rendori munkat kap....
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.10.31. 02:44:02
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Egy jónak ígérkező plot, vagy akciófilm akkor kezd el zuhanni, amikor inkább az ellenkező nemre koncentrál...
  • Cyberdog #5
    Shadowrun Prologue... :)))
    Én nagyon kíváncsi vagyok rá.
  • Szefmester #4
    Szerintem ezekkel az orkokkal minden oké. Oké, nem okék de ahogy látom a hangulat alapján, még csak nem rég ébredt fel a mágia, és nem alakultak ki a klasszikus vonások. Az SR-ben is írták, hogy az elején csak torzak voltak, és évről évre egyre markánsabbak lettek a fizikai elváltozások.

    Az elf zsaru(?) mögött kicsit törpének ható figura állt, csak épp magasabb. Gondolom egy kinyalt troll céges testőr lehetett akinek még ne jelentkeztek szarv szerű torzulásai.

    Várom ezt a filmet, egyre jobban. Will bá'-nak nagyon kijárna már újra egy normális sci-fi, mert amit a föld utánban alkotott hát gyenge volt nagyon.
  • cateran #3
    Azzal meg nem is lenne baj, pl a Shadowrun eleg jol vegyitette a magiat es technologiat..de az az ork...vagy akarmi is legyen....az nagyooon gazul fest..Pedig a tobbi ork, akiket mutatnak elegge okes...
  • Archenemy #2
    Hát ha varázspálca van...
  • kékherceg #1
    Jesszus, oltári lehúzásnak látszik. Mágia is lesz benne?