Szekeres Viktor

Ismét lesz NHL egy magyar csatornán

A Spíler folytatja az NHL-közvetítéseket.

Az NHL, azaz az észak-amerikai profi jégkorong bajnokság mérkőzései nem csak itthon alig nézettek, de Amerikában is messze a legkisebb érdeklődést kiváltó profi sportos események a "Négy Nagy" összecsapásai közül. Éppen ezért remek hír a rajongók számára, hogy a Spíler TV mégis folytatja a közvetítéseket, amiket azt követően szerzett meg, hogy a Sport TV kivette őket portfoliójából.

A Pittsburgh Penguins-St. Louis Blues mérkőzéssel veszi kezdetét az NHL idén, mely mérkőzést a Spíler élőben közvetíti október 4-ről 5-re virradó hajnalban 2:00-ás kezdettel. Más csatornákon nem is lesz látható az észak-amerikai profi jégkorong bajnokság, hiszen a világ legjobb jégkorong ligájának exkluzív magyarországi sugárzási jogával kizárólag ez az adó rendelkezik, aminek megfelelően minden játékhétről a maximálisan adható közvetítésszámot sugározza egészen a Stanley Kupa-döntő végéig.

A mérkőzések kommentátorai Léderer Ákos és Hetthéssy Zoltán lesznek, a szakkommentátori székben a népszerű Szuper Levente-Szélig Viktor páros mellett Kovács Csaba is a Spíler TV szakértője lesz. A csatorna Kanadából is hétről-hétre helyzetjelentést ad, kiküldött tudósítója által hozza még közelebb a liga történéseit a magyar nézőkhöz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!