Szekeres Viktor

Megérkezett Adam Sandler és Ben Stiller közös filmjének előzetese

Új Adam Sandler-film előzetes érkezett, ami valójában nem is egy Adam Sandler-filmé.

A Netflix bemutatta a The Meyerowitz Stories (New and Selected) első előzetesét. A film főszereplője Adam Sandler, Ben Stiller, Elizabeth Marvel és Dustin Hoffman lesz, azonban mindenképp érdemes jelezni, hogy ezt nem szabad Adam Sandler-filmként kezelni, hiszen nem más a rendezője, mint Noah Baumbach. Akinek a név nem mond semmit, annak is elég pár pillantást vetnie a trailerre.


A Cannes-ban megrendezésre került filmfesztiválon bemutatott alkotás október 13-tól válik elérhetővé a streaming szolgáltatón (itthon is!), addig is van lehetősége felhoznia magát Baumbach munkásságával az őt nem ismerőknek. A rendező korai komédiái (Seggünkön az élet, Mr. Jealousy, Highball) ugyan még nem arattak zajos kritikai sikert, de a 2005-ös A tintahal és a bálna meghozta az áttörést számára. Ezt követte a Margot az esküvőn, majd a Greenberg ugyancsak Ben Stillerrel, és egy ugyancsak nagyon magasan értékelt alkotás, a Frances Ha. Legutóbbi két filmje A 40 az új 20 és az Amerikai álomlány volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #2
    Hát Sandler kb semmiben se jó. Várom a kivételt, de eddig kevés volt.
    Blőd humor, amin hamar befásul az ember....

    A karakter amit hoz, tök jó. Kedvelhető, megszerethető. De ugyanazt a karaktert hozza a teljes fimográfiája alatt. A naív, de nagyszívű idióta. Aki mindig hülyeséget csinál, de jóvá teszi, és a viszi a lányt a végén.

    Nem jó mindig ugyanazt a karaktert hozni. Bud Spencernek bejött. De általában nem szokott.

    Adam Sandler rossz színész. És rossz rendező.
    A humora pedig vitatható.


    Ami viszont érdekes, hogy ez a film, amiről a cikk szól, Sandler harmadik legjobb filmje (imdb pontszámok alapján)
    http://www.imdb.com/filmosearch?role=nm0001191&explore=title_type&sort=user_rating,desc&mode=detail&page=1&title_type=movie&ref_=filmo_ref_typ

    És 7,3 pont IMDB-n már egész jó filmt szokott jelenteni :) (a legtöbb filmje inkább 5-6 pont körül van)
  • Ender Wiggin #1
    Általában a színészekkel azonosítják a filmet. Lehet akár Hoffman vagy Stiller-filnek is hívni, de akkor már miértne lehetne új Sandler-filmnek is? A lényeg, hogy Sandler jó benne.